Ecem95 Gulseee1 1 ay 16 günlük bebeğim var bütün her seyi mustela doğduğu günden beri kullanıyoruz çok memnunum ve bereketli ürünler olduğunu düsünüyorum
Deletedmom_52 Gulseee1  Merhabalar , ben tercih etmedim kırmızı yazılı olanlar üründeki zararlı maddeler , instagramda prema ve onun anneliği kullanıcı adında bir bayan var onun sayfasında içeriği temiz ürünler var ordan bakıp alabilirsin ♥️
Sirkelimon Gulseee1 şampuan olarak dalin, masaj yağı olarak mustela, pişik kremi olarak da sudokrem+çinko+hamaten karıştırıyorum. Hepsinden memnunum
bebeklerimveben_ Gulseee1 16 aydır her gün banyo yapan bir kızım var losyon da şampuan da harika ve çok bereketli bi şampuan
pediatrihemsiresi Sirkelimon yanlış anlamazsanız eğer bebeğinizin pişiği yoksa neden o kadar krem karıştırıyorsunuz?
Sirkelimon pediatrihemsiresi benim kızımın teni çok hassas iki defa yoğun bakımda yattı toplam 36 gün sürdü ve farklı bezden dolayı ağır pişik oldu. Şimdi de günde bir kere de olsa sürüyorum
pediatrihemsiresi Sirkelimon sudokrem pişik önleyici değil pişik kremi, pişik çinko eksikliğinden kaynaklanır, hametan pişik kremi. Bu kadar fazla krem sürmeyin bence cilt bariyerini koruyacak krem kullanmanızı tavsiye ederim
Sirkelimon pediatrihemsiresi kızım kalp hastası olduğu için her şeyi kullanamıyorum ben KDC hemşireleri bunu önerdiği için bunu kullanıyorum bizim durum biraz farklı
Mysmrt Gulseee1 3.5 aylık oğlum var aşırı memnunum şampuan pişik kremi masaj yağı set olarak almıştım mustela. Hem kokuları güzel hem de cildine zarar vermedi. 3.5aydır hiç pişik olmadı mesela. Banyo yaptırırken de gözüne gitse bile ağlamıyor yakmıyor yani