Heeeeerkes kadın doğumcu, heeeerkes ebe çevremde neler neler biliyolar bir görseniz daha onlara sormadan danışmadan saatlerce nutuk. Bir de ben eski hemşireyim kadın doğum ve yeni doğanda uzun süre çalıştım. Ananas suyu iç bebek daha iyi tutunur diyen bile oldu. Bol bol uyu uyuyamayacaksın, bol bol gez bebek gezdirmez. İstediğin dizi filmi izle bebek izletmez kim bu bebek terörist mi ya. Madem bu kadar rahatsız edici birşey neden herkes patır patır doğuruyor. Hiç iyi bir özelliği yok mu bu bebeğin ya. Bir de kuzenlerim sigarayı bıraktın mı bırak bak içme sakın diyo. Evet öğrendiğim an bıraktım tiksiniyorum diyorum. Yaaa şimdi içmezsin ama sonlara doğru içersin kesin içersin şimdi bile içsen bişey olmaz biz içtik falan diyolar. Annemden uzağım nasıl giydireceksin nasıl yıkayacaksın, ben yeni doğan ı ilk defa kendi bebeğiyle gören biri olmayacağım diyorum. Yaaa işte o öyle olmaz. Hepsi her haltı biliyor biz hiçbir şey bilmiyoruz. Daha gebeliğin başındayım ama nasıl dayanırım bilmiyorum. Allah bizlere sabır versin.