Ruyagibi1 Aysenurkrk bir arkadaşım kasığında şişkinlik ne tarafta ise bebeğin cinsiyeti ona göre belli oluyor demişti sağdaysa erkak soldaysa kız demişti benim ki soldaydı bir kızım olacak 🥰🥰
anapanda12 Aysenurkrk ben erkek olur diyorum öğrenince mutlaka yazın sağlıkla kavuştursun Rabb’im inşallah 🦋
Aysenurkrk Benim ilkte de sağdaydı ilki kız, bunda da sağda 😂😂 bence biraz da hurafe canım ya 😂😂 sağlıkla al kucağına ❤️
Aysenurkrk Ruyagibi1 bence de önemli drğil canım onemli olan sağlıklı olması ama insan merak ediyor işte 😂😂
Humeyra_kfs31 Benim de hiç bulantılarım olmadı bulantı olunca kız olmayınca erkek diyorlar ve erkek bebek bekliyoruz
Aysenurkrk Humeyra_kfs31 sağlıkla alın kucagınıza, kacıncı haftada öğrendiniz. Benim kızımda aşırı bulantım ve kusmam vardı, bu gebeliğimde de 2 hafta kadar bulantılarım sürdü geçti, hayırlısı olsun bakalım 🙂
Humeyra_kfs31 Aysenurkrk erkek bebek kendi daha öncesinden belli ediyor benim eltim 12 haftalık Ken öğrenmişti 5 yıl öncesinden sende rabbimin izni ile biran önce öğrenirsin
Aysenurkrk Humeyra_kfs31 şuan da 10 haftalık ama bu fotograf da 8+6 günlük. Erken oluşmamış mı sizce de vücudu, bana da biraz erkek gibi geliyor o yüzden 😂