Annevekizi Sevgilv merhabaa bende bugün son günümdu 9 günüm var adete bende 19 Haziran için beklemedeyim erken belirtiniz falan varmı 😊💗
Sevgilv Birdemet95 çoooook çok heyecanlı ve güzel bir bekleyiş içindeyiz hayırlısıyla Allah nasip etsin hepimize 🙏🏻🌸
Sevgilv Birdemet95 dün geceden itibaren kahverengi sümüksü gibi bi bir akıntı oluştu nedendir acaba bilginiz var mı?
Birdemet95 Sevgilv Hoşbuldum 😍 Öyle birşey ki bir yanım net yok diyor diğer yanım neden olmasın vardır diyor🥲 bat 18 daha çok varr
Sevgilv Sevil5757 Sevil5757 Aminnnn 🤲🤲🤲olacak Allah’ın izniyle inanıyorum hepimiz inanmalıyız hayırlısıyla inşaallah 🌸
Sevgilv Birdemet95 iyi düşüneceğiz iyi olsun👍biz çabaladık elimizden geldiğince gerisi nasip inşaallah hayırlısı tarihlerimiz çok yakın hafî inşaallah 🌸🙏🏻
Sevgilv Annevekizi hayırlısı inşaallah 20 Haziran’ı bekliyorum bel ağrısına benzer şeyler oluyor ama henüz çok erken daha Allah yardımcımız olsun bakalım🌸🙏🏻
kbra_588 Annevekizi ben de 19 u bekliyorum ama kesin erken kan verecek gibiyim günler sanki yavaş mi ilerliyor anlamadım🫢😄
Ekinciozlem Sevgilv bende burdayım bat 25 Haziran, 30 günde bir adet oluyorum. Adet bittikten sonra 6. Günü yumurtlama gördüm suan sabırsızlıkla bekliyorum daha çok var
Sevgilv Ekinciozlem sonsuz bir umut ve aynı derecede ya olmazsa öyle ikilem halinde ve sürekli bir kendimi vücudumu dinlemeyeyim bir belirti olur mu diye hadi bakalım hayırlısı inşaallah 🌸🙏🏻
Sevgilv balbadem1 evet var daha Allah bekleyişimizi mutlulukla sağlıkla kavuştursun güzel haberler alalım inşaallah 🙏🏻🌸
Sevgilv balbadem1 mübarek günün yüzü suyu hürmetine selalar okunuyor büyüklüğünün hürmetine hazinesi sonsuz ondan dileyip bekliyoruz sığınıyoruz ona🌸🤲🤲🤲🤲