Rksp Arkadaşlar 12. Haftalık oldum bu gün ve bu gün kanmam önce pembe sonra kahverengi sonra da kırmızı oldu ama aşırı değil çok tedirginim iki tane düşüğün var. Yardımcı olur musunuz
262223-- Rksp doktora git buradakiler ne yapa bilir gebelikte hiç bir kanama normal değil haftası kaç olursa olsun
GaMze-koran35 Rksp hemen acile git canim biz ne desek boş anlmayix senin zaten düşüklerin varmış bekleme hiç doktora görün
Rksp GaMze-koran35 doğru da işte bu geceyi geçireceğim belki rahatlatıcı bir iki şey duyarım diye yazmıştım….
Aslibali Rksp arkadaşım şu nanxok kötü sonuclarla ksrsilasabilirsin korkutmak istemiyorum ama bu ne rahatlık git acile göster bebeği. Vallahi ben 2 dakika icinde bebeğin için stres oldum
Sevilayms Rksp Acile gitsen daha iyi olur , evde yapabılecegın birsey yok malesef. Bir iğne vururlar belki serum ya da fitil Müdahale edılmeli. Kanama hamılelıgım her ayında önemli kabul ediliyor
Bsrblr İlla sabahı bekleyeceksen kıpırdamadan zorunlu olmadığı durumlar da yat hıc kalkma gecen hafta Benım de oldu progestan verdı gectı şükür senınde geçer ınsallah