Aienma Kızlar çok kötü gribe yakalandım. Ben yataklık olurum hep. Binlik antibiyotiklerle falan ayaklanırım tekrar. Şimdi malum ilaç da içemiyorum. Napabilirim en etkili başımı ağrıdan duvarlara vurasım geliyor 🤔
Deryaerez1616 Aienma portakal ye bugun 1 kilo portakal yedım yemın ederım gectı yarına tabı salak gıbı dışarı çıktım yıne yakalandım grıbe 😭
Pszge Aienma geçmiş olsun Ayşenur sahlep iç sıcak sıcak öksürüğün varsana geçer benim de birşeyim yok ama burnum tıkalı
SevgiTkn Aienma İlaç verir doktorun sana uygun neden doktoruna söylemiyorsun bu durumu. Hamileler için uygun ilaçlar var. Neden kendine eziyet ediyosun ki canım
OgretmenEva Aienma kuru zencefille balı karıştırıp macun yapın günde 3 kez yiyin vücut direnciniz yükselir
Masha Ilık suda 1 tatlı kaşığı bal ve az tarçın, tuzlu sirkeli suyla gargara, bol su ve bol istirahat.. geçmiş olsun
Merobebe Aienma ben boğazıma vikis sürüyorum günde ıhlamur içiyorum 1 fincan. 1 fincan da nane çayı aralarında 1-2 saat geçiriyorum zararı olmasın diye
Merobebe Aienma doktoruma sordum içebilirsin bunlsrı yapabilirsin dedi . Çok kötüyüm ya bunlarda zaten fayda etmiyor
Parleur Cok gecmis olsun canim. Bende daha dun ayni postu yazdim. Bir haftadir hastayim ve son 3 gundur ilac kullaniyorum antibiyotik hala atlatmis degilim. Hamilelikte kullanilan ilaclar oluyor. Normalde ates ve mikrop bebege zararli zaten. Umarim biran once atlatirsin. Cok zor cunku.