Benma Artık yeter çocuk büyümüyor sağlıksız diye ödüm kopuyor karnım küçücük 4 aylık gibi benim gibi olan varmı ya 🥺😔😔😔😔
Edaaa1 Benma Ay boşver büyümesin büyüyünce çok zor oluyor gerçekten. Hem bebek gelişiminin karnın büyük olmasıyla alakası yok. Senin iç karnın geniş demek ki. Ben 36 haftaya girdim 5-6 aylık gibi benim de ama o bile zorluyor valla.
Aysedugme Benma düzenli kontrole gidiyorsanız sağlıksız olduğunu bilirsiniz gelişimi iyiyse karnın büyük küçük olmuş ne önemi var ki büyük olmasından daha iyi daha rahat hareket edersiniz iyi yönünden bakın olumsuz düşünmeyin
preg_tug Benma tatlm tam anlamıyla senin gibiydim. 33 haftada bi doktora gittim kadn cocuk mu düsünüyosunuz diye sormuştu. İc karnın geniştir. İnanır mısın benim 37 de falan birden blop diye büyüdü
iremencet shryldz27 merhaba bende aynı durumdayım şuan okuyorum yazdıklarınızı bebişiniz kaç kg doğdu :)
Benma @Edaaa1 ya tabiki zaten korktuğum bebek yoksa küçük olsun ama sürekli aynı görünce diyorum bu bebek büyümüyor
Benma @shryldz27 ya bebek zaten zayıf 32 de en son 30 a uyuyordu 1507 kg dı kilosu ama şuan göbeğim hala aynı sanki kaç oldu çok merak ediyorum
Benma @Aysedugme sağlık yönünde kötü birşey demediler zayıf bebek gerilik var ama artık az kaldı gelişmesi lazım korkuyorum ya inşallah sağlıklı olurlar
Aysedugme Benma anladım bebeğe kilo aldıracak besinlerden bol bol tüketin dua edin strese girmeyin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Eminedmghcgllr Benma sknti yapma benim karnimi goren 4-5aylik mi soruyor okadar yani.zayfim fazlada kilo almadim.aama dogumum surda geldi catti.36+6 olduk .yani vucut yapımla alakalı benim ic karnim genismis totom azicik kalınlaştı ama🤣
Mrvctn Benim de göbeğim 30.haftada çıkmaya başladı şuan 39um gören 5-6 aylık sanıyor halbuki doğum bekliyorum. Bebeğim normal kiloda arkalıkta ama arkadaşlarımın bu haftaki bebeklerine göre kıyaslayınca zayıf. Normalde 3.300-3.500 duyuyorum ama benimki 3kilo , doktorum minyon bi bebek diyor muz ceviz kilo aldırır diyorlar her gün yemeye çalışıyorum ama kilosu ya da karnımın küçük/büyük olması askında önemli değil yeter ki sağlığı yerinde olsun. Ama insan istiyor hamileliği her anlamda yaşamayı da olsun bizde küçük göbekle doğum yapalım ne olacak ki 😬🌸
Dilan_Deniz Benma dışarıdan gören herkes banada bu kırıcı şeyi söylüyor hani bebek nerde,hiç yok göbeğin,bnm göbeğim daha büyük vs. şeyler ikinci gebelik olmasına rağmen azda olsa var ama napalım yani yok,bnde geniş giyindiğim için hiç belli etmiyor göbeğim
1prensesannesi__ Benma 24. Haftamdan beridir her an dogurcak gibi karnim var cok zor oluyo egilip kalkması bedeni degismeyip doguran arkadasim var hic bisey olmuyo ic karin ile alakalı simdi 29 haftaligim ama ger gorki 10 aylik gibiyim 😂