Htc- Kızlar tayinler belli oldu ne durumdasınız kimler nereden nereye gidiyor çok şükür biz kalıyoruz bu sene 1 hafta sonra kızımız olacak korkuyordum bu sene çıkmasından
kubraayman Htc- bende hamileyim bizede cıkmadı istanbulda kalıyoruz .. 4 aylık gebeyim daha 1 senedir evliyim cıkmasın diye cok dua ettim cıkmadı sükür..
Sna-3457 Htc- kubraayman bizde istanbuldayiz bizde kalıyoruz çok şükür 32+3 olduk bende cok dertleniyordum çıkarsa diye 🥲
Htc- Nur_50 valla bizde ipka verdik bütün tuşlara bastık doktordan rapor falan almıştık bebek olacak diye Allah yardım etti ya 😂
Htc- Mlke987 yaaa gerçekten mi Allah yardımcınız olsun yeni bı düzen yeni bı hayat yeni doğacak bı bebekle çok zor ya 😔
Emel0555 Mlke987 Diyarbakır merkez çok güzel hiç korkmayın hastane imkanları çok iyi gidince göreceksiniz 4 yıl sonunda ordan ayrılmak istemeyeceksiniz Biz 4 yıl bitlisde kaldık imkanlar kısıtlı idi ama yinede çok özlüyoruz ☺️
Btlabk Mlke987 polis degil asker eşiyim 35. Haftada ev topladım 😞adıyamana cıktı tayinimiz ev yok suan esyalarımı paketleyip anneme geldim hamileyken tasınma işi zor 😕tayin beklemiyorduk