SeymaKuzu @“Gezginpapatya” canım ben 10 gün geçiktim ve hala test yapıyorum ve yaptığım test erken gebelik testi olmasına rağmen sonuç negatif bugün gittim kan verdim ve hamileyim.. negatif çıkınca bozma moralini hemen kan ver.
Sibelsibos SeymaKuzu benim de adete 3 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı senin yorumu okuyunca yeniden bı canlılık geldi 🙏🙏😘😘
Meridaily SeymaKuzu yaaa ciddi misin canım🥺 ay ben de üzülüyorum kesin hamile değilim falan diye demek hala umudum var🤲🏻 kaç kez erken gebelik testi yaptım ben de 😭 yaa çok sevindim adına sağlıcakla al inşallah kucağına bebişini😍🤲🏻 ben de olmazsam pzts kadar kesin kan vereceğim😊
Sevgi22 @Meridaily yaptım bısey çıkmadı aldım cöpe attım ertesi gün merak ettim gittim bi baktım sılık cızgı var hatta kuruma cızgısı heralde dedim hiç oralı olmadım 2 sonra gidip kan verdım
Meridaily Sevgi22 ben de pzts kan vereyim ya pazar günü son kez yapacağım test hiç adet olacak gibi de değilim ağrılar gelip geçiyor başka belirtim de yok hala ya
Meridaily anneoluyoruuumm16 yaa maşallah😍 inşallah benim de öyle olmuştur çünkü hiç adet olacak gibi değilim karnım ağrıyıp ağrıyıp geçiyor🤦🏻♀️