Menis69 Arkadaşlar mantar için travazol krem kullandım 6 haftalık hamileyim kullandıktan sonra pişman oldum ilk haftalarda kullanıp problem yaşayan var mı
Melegimm_2509 Menis69 ben ilk hamilelikte ilerleyen haftalarda kullanmıştım bir sorun olmadı sende danış yine doktoruna o kaşıntı çok zor oluyor
esrakkahraman Menis69 ilk haftalarda değil ama şu an günde 2 kez olmak kaydı ile kaşıntım geçene kadar kullanabileceğimi söyledi doktor 38 haftalığım
miniklerinannesii00 Menis69 bir kere kullandım sonra baktım ki internete kullanmayın yazıyordu. Birşey olmadı çok şükür bende .Doktorum bir krem verdi onu kullandım. Şuan 7 haftalığım 6. Haftada kullanmıştım
cerenil Menis69 ilk haftalarda kullanılır mi bilmiyorum ama 4. Ayımdan beri ne zaman sıkıntı yaşasam doktorumun yazdığı krem ben sık kullanmamaya çalışıyorum ama hala ara ara mantardan dolayı mecbur kullanıyorum inşallah bebislerimizi etkilemiyodur
Kediannesi1 Benim doktorum mantar için günde 4 kere yazdı dışına doğru süreceksiniz bir şey olmaz tabi her gebelik ve doktor kararı farklıdır
Beklenenim11 Merhaba kızlar bendede vajinal mantar var doktor bu kremi verdi ama nasıl uygulamam gerektiğini bilmiyorum içemi sürücem dış kısmamı
Melegimm_2509 Beklenenim11 kaşıntı olan bölgeye sürülen bir krem çok içe kaçırma yinede doktoruna sor