Mom_83 Tugbasirac_ canım bende ilk 6 nisanda doktora gittim beta bakıldı kese yoktu sonra 15 nisanda gittim boş kese görüldü doktorum 2 hafta sonra tekrar gel demişti fotoğraf tarihlerime bakıyorum 11 nisanda embriyo görülmüş içini ferah tut inşallah Rabbım nasip etmiştir korkma. Bende kafama çok takarım hep intden bakarım ama aslında bakmamak lazım çok kafamız bulanıyor
NurKaptan Emelcmn son adet tarihim 23 nisan kesemi ilk kez geçen hafta gördüm bugün öğrenicez bakalım öğrenmeye gidiyoruz 🙃
Ardakumsal NurKaptan merhaba Benim de Son adet tarihim 22 23 Nisan Siz keseyi ve bebeği gördünüz Mü Keseniz Kaç mm di ?
Tugbasirac_ Bircicekanne yani kese varsa illa ki bebek oluyor mu diyorsunuz 9 hafta olmadı daha biraz bekleyelim bakalım 🫶🏻😍😍 hayırlı haber alırım inşallah
Bircicekanne Tugbasirac_ inşallah güzel haberlerinizi alırız kese oluştuktan sonra bebek yavaş yavaş gelişime başlıyor kalbi oluşuyor öyle atım başlıyor biraz bekleyip tekrar kontrole gitmekte fayda var derim 🥰
Hilalllle Tugbasirac_ kesede bebek 5 haftalıkken zaten gözükmez kesenin gözükmesi yeterli o haftada 7. Haftada kalp atışına bakılır bence siz diğer doktorla devam edin doğrusunu söylemiş benim betam 1700lerdeyken kesem bile gözükmedi sonrasında 6. Hafta kese gözüktü 7. Haftada kalp atışını dinledik kesinlikle stres yapmayın muhtemelen doktorun dediği gibi geç döllenme
catandgirlmom Tugbasirac_ benimde bir hafta geç döllenme olmuştu kalbini duyarız diye gittiğimizde bebiş bile görememiştik, 1 hafta sonra gelin yüksek ihtimal geç döllenme demişti doktorumuz 1 hafta sonra gittiğimizde görmüştük nokta gibi küçük bir şey 😍 şuan bebeğim 24 günlük oldu… sizinde öyledir içinizi rahat tutun
Deletedmom_53 Tugbasirac_ benim de son adet tarihim 11 Nisan. 2 günü önde çıktı ultrasonda. 8+5 şu an sende geç döllenme olmuş olabilir kuzum. Bekle haftaya falan tekrar git inşallah görürsün
Deletedmom_53 Tugbasirac_ keseyi 4+2′de gördük, bebeği ve kalp atışını 6+2′de gördük. CRL 0.72 cm yazıyor kuzum bebeği gördüğümde yani 6+2 ’de öyle yazıyor.
Daryam35 Tugbasirac_ crl bebek olunca olan ölçüm gs kese ölçümü bebek görününce keseyi değil bebeği ölçüyorlar 🌺
Tugbasirac_ Arkadaşlar dün bir iki damla kan geldi , az önce de çok az pıhtılı gibi bir kan geldi , ne olmuş olabilir kese mi düştü acaba 😣😣😣