Hopeful_mother Liya98 İki gün arayla yaptım bu testleri, ilkinde adete 6 gün vardı diğerinde 5 gün vardı ☺️
MelodyFairy Liya98 hadi İnşallah bari birileri güzel haberler alsın ya 🤲pazar günü bende tekrar yapcam gün geçmek bilmiyor 🥹
Busra4226 Hopeful_mother bende ilk gebeligimde sılık ogrendım 15.7 idi ama bunda belkıde korkularım fazla olunca ınanasımmı gelmıyor bılemedım kendımı
Hopeful_mother Busra4226 annelik, delilik zaten 😍 yaşadığın, yaşayacağın her duygu çok normal bence 💕 Rabbim güzel haberler almayı, sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin inşallah 💕
Busra4226 Hopeful_mother ilk bebeğimi kalp hastalıgında kaybettım 6 buçuk ay dayanabıldı oğlum korkularımı anlatamam olduguna sevınsem sevınemıyorum gene aynı seylerı yaşama korkusu Allah a sıgınıyorum
Ftm_22 Hopeful_mother canım alttaki t3stin markası ne acaba ben dişini attım dün bende yaptım aşırı silik çıktı yarın aynisini yine alicsm denicem koyulasma var mj diye
Busra4226 Liya98 ya bence testlerdende bıraz farkedıyor ne kadar hassasıyetı fazla yazıyor olsada en ıyısı adet gununu bekleyıp kan testı vermek
Hopeful_mother Busra4226 hepsi bir sınav, yaşamayan anlayamaz. Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah 💕
Busra4226 noble1 son doğumdan sonra adet düzenim daha tam oturmadı bazen 50 bazen 30 en son adetımı 28 günde gördüm kendımı takıp ederek yumurtlama gününden sonrasını sayıyorum canım