anneoluyorumx Kızlar eşimle başta Eymen diye düşündük ama burda 2 kişi de var Sonra selim düşündük kimisi o isimin başka anlamı hastalık diyor sizce Selim ismi nasıl ? Siz neler koydunuz önerilerinizi bekliyorum
Cansuq44 anneoluyorumx Eymen isminin anlamı mı hastalık? Oğlumun adı çok sağlıklı akıllı söz dinleyen bir çocuk Maşallah diyelim de 🥰
Amineazra anneoluyorumx ya bende selim ismini severim ama arkadaş ortamında konuşurken Selim’ler hep hastalıklı oluyor dendi bilemedim. Bizim kızımız olacak ama erkek ismi Burak erdem Ömer Furkan isimlerini beğeniyorum :))
Gizemlibirisi İnan bizde düşünüyoruz.30 haftalık olacaz nerdeyse..Emirhan,Buğra, Tuğra falan diye diyoruz ama heh tamam diyeceğimiz bı isim olmadi
FatimaNur51 35 haftadayız. Adem Mert yada Mert Asaf düşünüyoruz. Merti ben koydum ama hala emin değilim
Amineazra FatimaNur51 benim tanıdığım mert var kardeşimin arkadaşı sessiz sakin uysal bir çocukdu çalışkan ve ailesine saygılı temiz birisiydi :)
anneoluyorumx Amineazra Evet çevremde bende duydum böyle şeyler ama bilemiyorum Rabb’im hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Rwerdst anneoluyorumx biz Tuğra Uraz koycaz inşallah 🤭 valla isim çok sıkıntı ya. Eşim artık seçte ne olursa olsun dedi 🤭😬 bizde isimli takım bastırdık bir daha değiştiremeyrlim diye 😬😬
Mavi-koltuk anneoluyorumx selim isminin anlamı hastalık filan taşımaz saçma…. çok güzel bir isim koy bence
Edaozkan anneoluyorumx biz Mustafa ismine karar verdik ama yanına karar veremedik ya Davut ya yiğit Davut ismini babam rüyasında görmüş ondan istiyorum ama yiğit de çok beğendiğim bi isim