Gmzavc-58 Aysenur68 inanın 37 den sonra hamile olduğumu anladım desem yeridir karnım pilates topu kadardı ve çook zordu 🫠🫠
Yeniannebulutlu Gmzavc-58 bebeğinizi saglıkla büyütün. Benim bebiş de iri 2 hafta önden gıdıyor. Dojtor 4 kiloyabyakım doğar dedi. Acayip bel agrım var. 38 hafta olunca aldırmak ıstıykrum zaten sezeryan olacak. Siz 39 a kadar iyi beklemişsiniz. Ben 35. Haftadayum ve inanlımaz zorlanıykrum
Gmzavc-58 Dilefruzum rabbim yardımcınız olsun bütün dualarım sizinle Allahım size güç kuvvet versin yavrunuza bakabilin diğerleriyle ilgilenebilin inşallah 🙏
Dilefruzum Gmzavc-58 Allah sizden razı olsun hiç tanımadım kişiler tarafından böyle muhteşem dua almak kadar güzel bir şey yok rabbim sizinde burdaki tüm anne adaylarına da yardımcısı olsun Rabbimden başka sığınacak kapı yok
Gmzavc-58 Gzmemk kesinlikle katılıyorum emzireceğim diye elimin üstünden damar yolu açtılar o belime vurdukları iğneden daha çok acıttı
dmtturan ayse_124 öyle bir korkunuz varsa Genel anesteziyi düşünün derim çünkü benim sezaryenimde sanki kalbime mi diyim göğüs tarafıma çok ağrı girmişti yA heyecandan, korkudan yada ameliyat sırasında soğuk falan girdi herhalde bilmiyorum
ayse_124 dmtturan o anı yaşamak istiyorum ama ben çocuğumu görmek istiyorum doğunca o yüzden spinal anestezi düşünüyorum çocuğum doğduktan sonra da uyutabilirler dikişler bitene kadar
Gmzavc-58 Yeniannebulutlu beklememin sebebi normal doğum istediğim içindi ama kendime boşuna eziyet etmişim en son ultrasonda 4400 ölçtü doktorum ben inatla normal istediğimi söyledim daha sonra ikna oldum bebeği ve kendimi riske atmak mantıklı gelmedi 🫠
Bbuusra Gmzavc-58 Allah analı babalı büyütsün. Burda da görüyorum. Bebek neden ileriden gidiyor? Olumsuz bir etkisi olmuyor sanırım sadece daha erken doğmuş oluyor.
Gmzavc-58 Bbuusra doktorum gebelik şekerinden şüphelendi başta sonra çıkmadı şeker neden ileride gittiğini sorduğumda bebeğin tabiatı böyle iri bi bebek olumsuz bi yanı yok demişti yani çocuğun doğasında varmış eşimde 3800 doğmuş belki ona benzemiştir