Herkese iyi akşamlar,
39+3 de nişan gelmesiyle doktora gittim hamileliğimin başından beri bebeğim 3 hafta önden gidiyordu ve kafası da büyüktü doktorum hemen sezaryene almak istedi çünkü bebişim iriydi🥲 ertesi gün için anlaştık 26 mayıs cuma günü bebişimi kucağıma aldım. İnanın şok korkuyordum hiç ama hiç istemiyordum sezaryen ama hiç korktuğum kadar olmadı. doğumhaneye sakin girdim bebeğimi kucağıma verdiler öyle çıktım spinal anestezi ile yaptım doğumu ve 4120 gr oldu bebişko. Sizlere vereceğim naçizane tavsiyem ağrı pompası kesinlikle alın o ilk ağrı çok şiddetli eğer pompa olmasaydı zor dayanırdım ağrınız şiddetlendikçe derecesini arttırıyorsunuz. ve ilk kalkış en korktuğum da oydu. devlet hastanesinde nasıl bilmiyorum ama özelde bir hemşire bir hasta bakıcı doğumdan 9 saat sonra profesyonelce beni kaldırdılar çok acı hissetmedim dimdik karşıya baktım çok hafif baş dönmesi oldu o kadar. bol bol yürümek lazım hastanede gaz çıkarmak için birebir iyi geliyor ağrınız olmadıkça yürüyün karın inmesi içinde çok önemli. yanınıza almanız gereken şeylerde ise ben depend koymuştum hiç kullanmadım onun yerine gece pedleri çok işimi gördü. 2 günün sonunda eve geldik belim inanılmaz ağrıyordu özellikle duştan sonra nefes alamayacak gibi hissediyordum ama hepsi geçti sadece 1 hafta ondan sonra her şey çok güzel. şu an kızımın altını ben değiştiriyorum rahatça emziriyorum banyomu kendim yapabiliyorum ev işlerini yapabiliyorum. inanın ben bu tatlı canla yaptıysam herkes yapar sadece korkmayın unutmayın her şey evlatlarımız için onlara kim bakarsa baksın anneye ihtiyaçları var ve biz iyi olup onlara bakmak zorundayız. Sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlarım. Sevgiyle kalın canım anneler…