Happybabyyy0 Az önce ayakta karnımı yağlarken birden yere su damladı çok değil azıcık bacaklarımdan da sızdı acaba bir risk var mıdır 27. Haftadayız
Haticezk Happybabyyy0 su gelmesi riskli bir durum bacaklarımdan sızdı diyorsunuz idrar değilse sudur bir gidip kontrol ettirin bence ihmal etmeyin
Happybabyyy0 Yazmelegi_ şeffaftı su gibi Ama emin olamadım bende mi geldi bu falan oldum yani hiç hissetmedim çünkü
Happybabyyy0 bitterciko Acaba boşa gitmiş olur muyum diye de düşünüyorum bugün temizlik yaptım yorulmuştum biraz az geldiği için emin olamıyorum 3-4 kaşık kadar geldi çünkü
yanlisanlamaama Happybabyyy0 mutlaka doktora gidin su gelmesi ciddi bir durum, inşallah su değildir ama doktora gitmeden bilemezsiniz
Ulvana Happybabyyy0 inşallah bişey yoktur bende 27 deyim bilmeden ıslaniyorum çocuk baskı yapıyor ani idrarım kaçıyor. Allah sağ salim vaktinde kucağımıza versin inşallah.gitsen doktora bi haber et bakalım neymiş
Bet1 Happybabyyy0 şu an gelmeye devam ediyor mu? Az da olsa gelir devamı bitmez bir kere başladıysa. Eğer gelmesi durdu bir anlık birsy se idrarinizi kaçırmışsinizdir