Anonim3447 Hemdemmm ellerini kundak yapın isterseniz anne karnında sınırlı alanda olunca doğduktan sonra zorlaniyorlarmis gebelik okulunda öyle anlattılar
ElifKarata Hemdemmm aynen canm kundak yaparsan duzene girer anne karninda elleri koları sıkısık oldugu icin oyle oluyormus😍
beyzzsenturkk Hemdemmm rüya görebiliyorlar isterseniz ellerini ince bir bezle bağlayın biz 5 aylık olacagız 2 haftadır bizde de vardı en sonunda kollarını baglamak durumunda kaldım ve denedim gerçekten daha uzun uyuyor ve bi anda sıçrayıp kendini de uyandırmıyor
becbz Hemdemmm uyku esnasında istemsiz olan bi şey sanırım o. Benim oğlumda da kısa bir süre oldu ama normalmiş yani uzun sürmüyorsa sıkıntı yapmayın tedirgin olmayın. Kendiliğinden geçiyor sonra çok şükür bir daha olmadı
ElifKarata Hemdemmm yok canm bakma hemen internette ki olumsuz bilgilere ailede epilepsi olan biri var mı .
Anonim3447 Hemdemmm yok ya Allah’ın izniyle öyle birşey yoktur internete bakmayı bıraktım ben içimi karartıyor
Eemoom Hemdemmm moro refleksi. Zamanla geçiyor büyüdükçe azalarak kayboluyor. Yarım kundak yapabilirsin. Ama yaz geldi sıcaklayabilir bide zaten 4. Aydan sonra artık kundak önerilmiyor. Ben hiç yapmadım kızıma. 6.5 aylık şu an geçti tamamen
ElifKarata Hemdemmm ablanın eşi tarafında vardr ozaman canm geçmiş olsun sen kötü düşünme hemen . Yeni doğdukları için öyle oluyorlar.icini ferah tut.