Anonim3447 Nesedmrer ben kuaföre gidiyorum 28 haftalık gittim şuan 33 haftalığım dün gittim 36 haftalık yine gidecem Allah nasip ederse sonrası doğum ilerlemesine göre
Bet1 Nesedmrer ben ilk hamilelikte ayna koyup gene kendim yapiyordum agdayla son haftama kadar. Şu an 2. Hamileliğim lazer yaptirdigim için öncesinde hiç çıkmıyor şükür
Anonim3447 Hhasret ben bunu insanın kendine saygısızlığı olarak görüyorum sonuçta evli bile olsak aramızda sınırlar olmalı
meryemy Hhasret bana çok yanlış geliyor kocaya yaptırmak hamilelik te olsa kişisel temizliğinden herkes kendi sorumlu olmalı tabi yaptıranları kınamıyorum da kendi bilecekleri şey
Ozge56 Anonim3447 evlisin kiz kocan o senin böyle şeylerde tabikide eşten yardım alınmalı yapamıyorsa. İlişkiye girerken sınır oluyor mu 😂😂😂
Kediler Anonim3447 Allah korusun eşlerden biri yatalak olsa diğeri ona bakmayacak mı? Gerekirse altını temizlemeyecek mi? Kadın burada adamın çocuğunu taşıyor, alt tarafı kişisel temizlik konusunda yardımcı olacak. Sizce de biraz abartmıyor musunuz?
Anonim3447 Ozge56 kişisel sınırlar olmalı bence tabiki bu benim düşüncem yapan veya yaptırmak isteyene karışmak haddim değil sadece benim düşüncem bu
Anonim3447 Kediler çok şükür ki hasta değiliz sadece hamileyi tabiki zor kaldığımız durumlarda fedakarlık yapacağız ama şuan hamileyiz hasta değil Ayrıca bu benim düşüncem herkesin kendi fikri ben herkes böyle yapsın demiyorum .
Nesedmrer Ozge56 çok hassas kolum mesela alınca hemen morarir genital bolgemi alınca da bi ara hassas olduğu için enfeksiyon kaptı 🥺
leila1 Nesedmrer ayna yardımı ile üst ve altı kısımları minik minik ağda yapıyorum orda kısmı eldivenle alıyorum 1 saat kadar sürüyor ama 1 ay rahatım