Daisy0000 Belimde baskı hissettiğim için acilden kadin doğuma girdim,suan nstye bağlıyım anlıyorsanız lütfen söyler misiniz,turuncu olan sayı bi ara 190lari buldu,yesil olanda bi ara 47lerdeydi.
Sedavedoga Daisy0000 turuncu olan bebeğin kalp atışı canım 170 üzeri olmaması gerekiyor geçen benimde öyleydi biraz beklettiler sakin ol sende dinlen bol su iç ben öyle yaptım sonra düzeldi kalp atışları
Bet1 Daisy0000 yeşil olan sancı kuzumm ekranda yok görünüyor ama ara çıkmış oda çok hafif 20lerde sanırım kağıttan gordugum kadarıyla dahada bitmemiş bitince komple kağıt resmini at sen
Suleaydogan1 Daisy0000 aynı sonuçları bende gördüm bugün 170 180 leri buldu benimde doktor gayet normal dedi 37. Haftadayım, hiç kendine sıkıntı etme. Bebek hareketlendiği zaman arttı o sayı, bebeğin kalp atışı hızlanıyor ve gayet normal içini rahat tut 🌸
Daisy0000 Syma_07 Ya acilden girdim alttan muayene ettiler ilk kez alttan oldum. Çok strese girdim. Yalanci sancı denen olayı mı yaşıyorum acaba .Şuan hala alttan muayene edene kufrediyorum çok canım acıdı ya
Daisy0000 Sedavedoga Alttan muayene beni çok strese soktu,baya bağırdım heralde ondan bebekte etkilendi :(
Sedavedoga Daisy0000 olabllir canım sen çok darlanınca bebeğe yansıdı demekki inşallah düzelir zaten düzenlene kadar çıkarmıyorlar nst den
27ozlem Daisy0000 devlet hastanesinin aciline mi gittin canım ben de 37 yim acayip ağrı giriyor hem belime hem kasığıma ve bebek sabahtan beri semsert bir halde artık karnımın içi acıyor acile gitsem mi bilemedim direk nst ye mi sokuyorlar nasıl oluyor
Daisy0000 27ozlem Duramayacak gibiysen git ama dayanabiliyorsan gitme canım. Ben çok pişman oldum gittiğime
GizemToker Mutluemos ağrıyıp ağrımayacağı yapan insana bağlı benim kendi doktorum iki kere yaptı ne yaparken ne sonrasında tek bir sızlama acıma ağrı hissetmedim. Ama devlete sancıyla gittiğimde bi hekime denk geldim çok özür dileyerek söylüyorum anahtar deliğine anahtar sokar gibi şaaak diye parmaklarını soktu hem yaparken hem sonrasında aşırı ağrı ve kasılma hissettim