Tusse18 Canankara1992 canım bende 15 haftalığım sorunun cevabını bilmiyorum ama bir şey merak ettim bunu nasıl ölçüyorlar çünkü doktorum bana herhangi bir şey söylemedi merak ettim suan
Mucize55 26 nın Canankara1992 26 nın altında yapılıyor diye biliyorum.Bunun yanında kontrollerde düzenli olarak kısalmayı ölçüyor doktorum.
Balahatunn Ben de riskli gebeyim. Ilk hamileligimde de serklaj yapildi. Simdi tekrar hamileyim. Doktor 12. Haftada bakalim 3 un altindaysa yapariz dedi. Ama haftaya gore uzunluk degisiyor mu bilmiyorum
ddilaraa Canankara1992 Geçmiş olsun öncelikle. 25 ve altına acil olarak yapılıyor serklaj. Benim 20+4 de 22 mm ile yapıldı😞
Drftm ddilaraa ilk gebelik miydi sizin ? Daha önce düşüğünüz varmı ? Benim 21 mm ile takip ettiler 1 hafta sonra 28 mm ölçüldü bayramdan sonra yine bakacaklar belki banada serklaj yaparlar 😣😣😢
AysegullM _sahra_ pesser halka kaç hafta idare etti ve enfeksiyon oldu mu hiç. Detaylı yaptırdığım doktor serklaj yaptırdığım halde pesser halka önerdi. Size bir zorluğu oldu mu enfeksiyon falan açısından
AysegullM _sahra_ çok teşekkür ederim cevabın için☺️ Bana da 22. Haftada takmak istemişti bir tane doktor taktırmamıştım ama ilerleyen zamanda bir sıkıntı olursa taktırabilirim o zaman ☺️
1garipanne Ben ilk defa duydum serklaji doktorum bana hic soylemedi, 13 ve 14. Haftalarda yapiliyor mus galiba yapilmali mi
ddilaraa Drftm Drftm Evet canım ilk gebeliğim. Düşüğüm olmadı. Doktor önlem amaçlı yapılmasını öngördü. Benim gün içinde gittikçe kısalıyordu acil olarak yapıldı