Hilalhamzaa Kızlar merhaba 9 haftalık hamileyim az önce eşim arbada ani fren yaptı karmımda sanki birşey hareket etti kasıldım birde sizce bebeğime birşey olmusmudur lütfen cevap yazarmısınız
Biryeniannee Hilalhamzaa bende en ufak şeyde korkardım halada öyle ama zamanla Azalıyo korkular su an 35. haftadayiz Başta kanamalarım oldu vs Bisey olsa şiddetli kanama ve agri olur bi hemşire demisti bana düşük vs olsa çok ağrı olur hissedersin her şekilde yani Allah korusun kötü düşünme ❤️
boymomyz Hilalhamzaa Hiç bişeycik olmaz merak etme canım ☺️ 12 haftalıkken depreme yakalandım tek başıma gece buz gibi havada korkuyla kasıla kasıla durdum
Hilalhamzaa Biryeniannee ne biliyim plesentadan ayrılırmış bebek falan diyorlar yemin ederim deliricem
Hilalhamzaa boymomyz geçmiş olsun canım karnımın içinde sanki birşey ters döndü korkudan mı öyle geldi acaba
09-11-22 boymomyz bende senin gibi 12 haftalıkken depreme yakalandım Allah bir daha yaşatmasın ne günler yaşadık bizz ya o soğuktan titredigim geceyi hiç unutmicam
ladyax Hilalhamzaa lütfen böyle hurafelere inanmayın bir fren ile bebek plesentadan ayrılır mı hiç canınızı sıkmayın kanama olmadıkça paniklemeyin olmaz da zaten
boymomyz Hilalhamzaa Korkudan gelmiştir canım bebek çok minnak hiç korkma kötüye yorma . Ben oho 31. Haftama gelene kadar neler yaşadım 😂 Şimşekleri çekerken yakınımdan güm diye ses geldi olduğum yerde sıçradığım gbi kaldım bebek oynamadı kasıldı toplandı 😅
boymomyz 09-11-22 Ah canım Ah rabbime şükürler olsun 🤲 Hangi sehirdesin . 3-4 gün sonra hastaneye gitmiştim halsizim diye bebek soğuktan oynamıyordu doktor sıcak tut demişti onu hiç unutamıyorum
09-11-22 boymomyz hataydayim ben sen hangi şehirdesin. Ben bir ay boyunca gidememistim hastaneler de yıkılmıştı özeller kapalıydı ah o korkuyu unutamıyorum
Nesnes28 Hilalhamzaa korkmayın bisey olmaz Allah ın izniyle. Benimde o haftalarda eşim hamile olduğumu unutup drift yapmıstı cok korkmuştuk ama sükür bisey olmadı suan 36haftalık🥰
Ezgi-48 Ben kaç kere motora bindim hiçbirşey olmadı ama sen yine de dikkat et daha erken zamanların garantiye al ne olur ne olmaz için rahat değilse doktora görün mutlaka