momlife10 Kızlar çatlama olmuş sanırım dimi nasil bir yol izlemem lazım sizce catladiktan sonra da hamile kalınabilir mi ??
Beren02 momlife10 bir şey sorabilir miyim? Çatlama gösteren günlerde akıntınız nasıldı? Yumurta akı kıvamını gördünüz mü?
1998_irem momlife10 canım çatlama gününü yani bu günüde değerlendir çünkü çatlama günü hamile kalanlar var
Sevdayaz Çatlama oluşmuş. Yumurtlama günlerini değerlendirdiyseniz 13 gün sonra gebelik testiyle kontrol edebilirsiniz🌸
Sevdayaz momlife10 ben de kullanıyordum ovulasyon hiç umudum olmadığı ay tuttu. Yumurtlama gününden 1 gün önceyi değerlendrdik sonra fırsat olmadı ama ne de olsa olmayacak diye hiç takılmadım o ay tuttu. İnşallah sizin de hayırlısıyla olur diyelim🌸
momlife10 Beren02 yumurtlama gunu özellikle akinti çok oldu yumurtlama akşamı yumurta akı gibiydi bugün yani catlamada şeffaf koyu kıvamda
ebru2650 momlife10 bende biraz önce dediğin markanın 20 lisini spariş verdim trendyoldan . teşekkürler canım 😊
Sevdayaz momlife10 inşallah canım dua ederim senin için de. Olmazsa bu ay canını sıkma zamanı gelince olacaktır inşallah. Stres olunca daha zorlaşıyor hamilelik. Güzel haberlerini alırız inşallah😊