Smc Spinal sezaryen sonrası 3. Gunumdeyim bu sabah feciii baş ağrım boyun omurga ağrılarım başladı ayağa kalkınca beynim zonkluyor bu kalıcı değil degil mi yaşayan varsa nasıl atlattıniz?
Nurr_22_22 Smc bol kahve bitter çikolata ve su tüketin günde 5 lt su iciyordum o şekilde ağrı hissetmedim hiç
poyrazin_annesi28 Smc Kalıcı değil bende de olmuştu çok kötü bı ağrı anlayabiliyorum. Ağrı kesici vermişlerdi bana onlar hafifletmisti
Smc Nurr_22_22 kalıcı birşey değil ama değil mi çok korkuyorum hep sürecek diye bebeğime kendimi veremiyorum
Tugce0142 Smc benim doktorum en iyisi Türk kahvesi demişti ben şekersiz içtiğim için şekerli işe yarar mı hiç bilmiyorum
Nurr_22_22 Smc yok geçiyor daha yeni başınızda vücudunuzda ağrı olması normal bir de uykusuzluk vardır bir süre devam eder ama geçiyor
Gunesmoms Smc canım yaşadıklarını bende yaşıyorum şuan 3 gündür fulll yatıyorum.. allahaşkına senin kaç gün sürdü nasıl geçti
momyseker Smc ben inanılmaz dibine kadar yaşadım. Omzum başım çatlıyodu sadece dümdüz yattığım zaman geçiyodu. Merak etmeyin zamanla geçiyo kalıcı olmuyor 🙏🏻
minikmucizemmmmmm Smc bende spinal sezaryenin 3. Günündeyim dediğin gibi kaskatı kesiliyor boynumdan yukarısı Allah korusun felç olmuş gibi hareket edemiyorum. Doktor bol kafein tüket dümdüz yat dedi
sselinn Smc bol bol Nescafe bitter çikolata tüketin. Günde 10-15 bardak gibi. 1-2 güne bir şeyiniz kalmaz inşallah
minikmucizemmmmmm Smc aynen bide benim ayaklarım şişiyor Allah yardımcımız olsun bir tek bunlar zorladı 😞
sselinn Smc bol sıvı alın o zaman. Sadece Nescafe değil. Meyve suyu, su, çay içebildiğiniz kadar için. Zaten kısa bir süre sonra normale döneceksiniz merak etmeyin