meltemmmxx Mrb kızlar etsiz olan çiğköfte yenirmi yani dürüm olarak ?? yemek istiyorum fakat nette yenmez yaziyor.. ve içli köfte yedinizmi gebelikte
Memolininannesi meltemmmxx ben yedim yiyorumda hala ama her zaman değil canım çok çektiğinde fln 2-3 ü geçmiyo
znkara meltemmmxx evet ikisinide yiyorum içli köfte zaten pişiyor çiğ köftede etsiz bildiğiniz bir yerden yedikten sonra sorun olacağını sanmıyorum
FeyzaBkn Az önce yedim ve ara ara yiyorum bişey olmaz azdan 🤣 ama fena şişirdi şuan nefes alamıyorum 🤣🤣😅
Beklenenim11 Dışardan aldıgımız fabrikasyon etsiz çigköfte yenilebilir tehlikeli olan çigköfte içinde et olandır çiget bakteri ürettiği için yasaktır etsiz olanları doya doya yiyebilirsiniz
meltemmmxx ArvenMom anladim ama ben arama yerini bilmiyorum sadece forma bakiyorum soru sormamiz fikir almamiz cok normal değilmi sizce de ??
ArvenMom meltemmmxx soru tabiki sorabilirsiniz bu sorudan 937382837 açıldı ve bu yüzden arama yerine yazsanız daha iyi cevaplar alırsınız diye bu arada arama yeri 3 çizgi tıkladığınızda görebilirsiniz dilediğinizi yazarak aratabilirsiniz (:
minikmucizeemaak meltemmmxx Bende yiyorum ara da canım istediğinde, oses den alıyorum orayı seviyorum
kevserky meltemmmxx Ay ben ara sıra yiyorum valla niye yenmiyormyş et olmadığı sürece sıkıntı yok bence bir porsiyon al yeşilliğini güzelce yıka evinde ye bu kadar kasma insanlar neler yiyor. Sigara içiyor hiçbir şey olmuyor .
kevserky meltemmmxx yanlız gülüm fazla yeme bulgur midede cabuk öğütülmüyor şişkinlik falan yapıyor 😅