pelinacar01 Arkadaşlar hamileyken çilek yemek bebekte leke yapar mı ben günlük olarak yiyorum artık bişeyi ellediğimde ellerimi hemen yıkar oldum korkudan tıpta gerçekliği yok deniliyor inanmak istemiyorum ama hamile olunca insan ister istemez çekiniyor
ArvenMom pelinacar01 yediğim şeylerle kızım insan dışı varlığa benzerdi ama doğdu normal insan görünümünde bebek acaba niye böyle hurafelere inanıyorsunuz sizin kafanıza bunları kim sokuyor
Mavigozunannesi pelinacar01 ay yok ya hiç düşünme 3. Gebeligim ilk ikisinde gülde kokladım çilek te yedim ciger de yedim puri pak çocuklarım hiç bisey yok🤣
Deletedmom_116 ArvenMom bı yiyecek postumda tekrardan merhabalr🤣🤣çok haklı isyanlar fakat ben yapamıyorum yoksa bumm bumm
pelinacar01 ArvenMom bişey yiyeceğim zaman aman elini bir yerine değirme diye uyarı gelince tedirgin oluyorum zaten hamile olarak hassas dönemdeyiz
Deletedmom_116 pelinacar01 hiç o hasasligim olmadı Tek ette var dokunamiyorum . Gerisine ehep yedim içtim hamileyim diye Aç mı kalalım yagnii 😬