Zeyno19 Kizlar merhaba 23 haftalik hamileyim bebegin hareketlerini bazen vajinada hissediyorum cok asagi vuruyor vajina icinde pıt pıt hareketler hissediyorum sizede oluyormu acaba.birde baskı hissediyorum normalmi bu haftalarda
leila1 Zeyno19 normal 28. Haftadayım hala göbek altında bebek canı isterse dönüyor, ilerleyen zamanlarda yukarıya çıkacağından bahsediyorlar
Liyanora Zeyno19 merhaba canım aynen bende 23 haftayım dediğin gibi bende vijana içinde hissediyorum bazen hareketlerini normal olsa gerek
Hizligonzales Zeyno19 bende ayni hissediyorum doktoruma soyledim normal ozellikle ikinci gebeliklerde daha cok oluyor bu his demisti.
Aleynacamoglu Zeyno19 Bendede oluyor bide günde bi kaç defa oluyor bazen aşırı rahatsız ediyor çıkçakmış gibi hissediyorum şuanki gibi….
Yagmurmeric Çıkmıyo kızlar 32+3 üm benim ki 27 den beri baş geliş olduğu halde vajina da hissedildigi de oluyor mideyi tekmeledigi de göğüs kafesime baski yaptığı da diyaframi ittirdigi de oluyor 🤣 büyüdükçe daha çok her yerinizde hissediyorsunuz hareketlerini 🤭 @leila1
Hizligonzales Zeyno19 korkma korkma cok agir sancin agrin kanaman olmadigi sürece sıkıntı olmaz Allahin izniyle
Aleynacamoglu Zeyno19 Aynen canım bende dün geceden beri durmak bilmiyor o his .. tam ortada hemen karnın altında ama vajinaya baskı yapiyor sanki içerde kaydırıyor kendini geri geliyor tekrar kaydırıyor yada zıplıyor gibi😂
Roro37 Zeyno19 ben de 28. Haftadayım bende de olmuştu korkutucuydu doktoruma sordum başı şu an yukarıda ayakları hareket ettikçe o yüzden öyle hissediyorsundur dedi
Nteo Iscn @Zeyno19 cinsiyetleriniz nedir acaba ona göre değişiyor mu ilk hamileliğimde böyle bir şey yaşamadım buna kız dediler 🤣
Aleynacamoglu Nteo Bence cinsiyetle alakalı değil canım cocuk çok hareketli bana kalırsa benimkide erkek durmak bilmiyor kızlar da aynıdır🥰🫶🏽