300117h-b İki gündür kıpkırmızı ve şiş şekilde bebeği emzirirken kan beynime fırlıyor sanki lütfen yardım edin lansinoh ve ayva çekirdeği denedim en hızlı ne iyileştirir yardım edin nolur
Zeyas 300117h-b Soğan suyu sıkıp havalandırıp sonra yıkayanilirsin ben denemiştim fayda etmişti hemen
Yenibirannee 300117h-b ay cok gecmis olsun bende ağlaya ağlaya emzirmistim 6 ay 🥺🥺🥺 suan okurken o acı geldi aklıma. Naptiysam fayda etmedi umarim sende fayda eder… şimdi 2. Gebeligim dogumdan cok emzirmeyi düşünüyorum 🥴🥴🥴🥺
Ay-5k 300117h-b her emzirmeden sonra tahin yağı ( tahinin üzerindeki yağ) sür canm ha bide zeytinyağı sürüp havalndırabilirsin bu ikiside çok faydalı inşallah şifa olur
Sultanesat 300117h-b iki gün çektim onun acısını ama hiç bişi kullanmadım ben kendiliginden geçti emzirmeden önce biraz sutunle yumusat canım bide göğüs ucunumu tutuo sadece bebeğin onunda yara olmasında çok etkisi var
Yenibirannee 300117h-b ben uclarina lansinoh krem suruyordum o biraz yumusatiyordu ama gecmedi malesef 🥺🥺
Smc 3 günlük anneyim ilk günden beri memem kanadı emzirirken beynim zonkluyor sızım sızım sızlıyor gümüş kapak ve lansinoh var sürekli ama emzirmeye dahi korkuyorum mahfoldum ne yapicam 😪 (emzirme pozisyonum doğru )