arirangg Kızlar merhaba, 1936 kg olan bebeğim 10 gün sonra 1830 kg çıktı. Bu şekilde bebeğinin kilosu birkaç gün sonra daha az çıkan oldu mu? Ayrıca boyu da 44 cm’di ama 10 gün sonra 43 cm çıktı😔😔
Deletedmom_52 arirangg canım bende de oldu doktora söyledim 2 hafta önce böyle böyle ölçtünüz diye bebeğin çekmedi korkma zaten bunlar 300 gram aşağı yukarı tahminler ve 1 mm bile ölçümü etkiliyor belki yan odadaki doktora sorsan o daha farklı ölçer demişti endişelenme sağlıklı beslenmeye devam et ♥️
arirangg minikoannesi123 Özellikle on gün önceyle olan durumuna göre bir şey demedi. Ama bu kilo ve boyun haftaya göre iyi olduğunu söyledi.
arirangg Deletedmom_52 Canım eşim de öyle diyor. Doktorun ölçerken noktayı koyduğu yer 1 mm değişse ölçüm değişir diyor. Sen doktorun da aynı demiş. İnşallah bir dahaki gidişimde güzel gelişmiş olur. Teşekkür ederim 🙏
minikoannesi123 arirangg eğer haftasına göre bir sorun yok dediyse içiniz rahat olsun. Benim her kontrol sonrası doktorum üstüne basa basa +300 -300 kg farklılıklar olabilir dedi. 35′ten sonra çok hızlı kilo alıyorlar
Canooo28 Tansiyonunuza bakın, benim de kilo ilgili sıkıntı var sıkı takibe girdim. Stres yapmayın keyfini çıkarın sağlıklı beslenmeye devam edin. 😇