Ahiin_s Teşekür ederim canım amin,, tüm testleri yaptım ama hiç bir sorun çıkmadı takdiri ilahi,, iki aydir yine istiyorum daha nasip olmadı çok istiyorum bir bebeğimin olmasını😔😔
ElifKyncu0 Kivircikkuala Bende iki yıllık evliyim seni çok iyi anlıyorum.Tez zamanda inşallah bir çocuk sahibi olursunuz aminnn.
ElifKyncu0 Ahiin_s gerçekten mi kalbi felan mi durdu çok üzüldüm ama bizde düşenin peşi hemen gelir derler inşallah tez zamanda bir bebek sahibi olursunuz aminnn.
Kivircikkuala babyface_ inşallah yeniden toparladım kendimi konu açtım 😃🫶🏻🫶🏻🫶🏻 Yürüyüşe başladım diyete demeyeyim de kalori kontrolüne başladım umarım herşey güzel olacak
babyface_ Kivircikkuala evett çok güzel olacak hemde ilk adımı atmışsınız bile kendinizi motive ederek inşallah yakında güzel haberlerinizi alacağız 🌺
Aysnr11 Kivircikkuala bazen bana da geliyor o his ama o kadar mucize hamile kalanları gördükçe neden ben hamile olmayayım ki diye düşünüyorum Allahım geciktiriyorsa güzelleştiriyordur 🌸♥️
tambirleydi Kivircikkuala tüp bebek şansınız var enazından o şekilde bile hamile kaşamayavak insanlar var. Ve tüp bebek öyle korkulacak bişey değil ben öyle kaldım mesela. Hem de sebepsiz indertilite ydi. Size dua edicem Rabbim yardımcınız olsun