mguness44 Papatyasee Bizde nevsehirdeydik geçen yıl diyarbakir a geldik hayırlısı olsun hakkinizda cok ağlamıştım gelirken :(
Papatyasee mguness44 aynı şekil bende ağlıyorum insana alıştığı yeri bırakmak zor geliyor 🥹 hakkımızda hayırlısı
Elenora Gozdenur1334 içiniz rahat olsun. Bizim polis arkadaşlar hepsi ipka verdi kalmak için çok şükür terör belası da yok huzurlu şehir umarım en güzel yönleriyle siz de karşılaşırsınız. Diyarbakırı ankaranın bi küçük bedeni gibi düşünün 😍
Gozdenur1334 Elenora siz öyle diyince gerçekten yüreğime su serpildi 2 gündür ağlıyorum gitmeyelim bi yolu yok mu kalalım yerimizde diye
Gozdenur1334 Elenora çok sevindim. Şimdi siz de Bursa’ya gidiyorsunuz anladığım kadarıyla hakkınızda hayırlısı olsun
Elenora Gozdenur1334 evet aynen öyle hepimizin inşallah gönlünüzü ferah tutun yardımcı olacağım bi konu varsa yazabilirsiniz 🩵
Gozdenur1334 Elenora çok teşekkür ederim , aslında ev konusunda bilginiz duyumunuz var ise yardım isteyebilirim. İl veya ilçe belli olsun ona göre tanıdıklarınız varsa eğer önerebileceğiniz çok sevinirim
Papatyasee Dilek666 merkezde olursak inşallah o taraflardan tutacağız bizde evimizi 🥹 Amin inşallah ❣️
Mlke987 Zereniim ay Papatyagbsn henüz belli değil ama hastane şartlarından dolayı merkez terclh edeceğiz sanırım merkezde de evler çok pahalı
Papatyagbsn Gozdenur1334 evet aslında erganide depremden sonra fiyatları uçurdular inşallah erganiye gelirsnz size 3 katlı binalardan ev kiralarz❤️
Gozdenur1334 Papatyagbsn yaaa inşallah haberleşelim olur mu açıklanınca , ben eşya toplama iş derken dalgınım bu aralar biraz unutursam sen yazar mısın ?