Hilal8716 Leylimmmm nasıl bir yer hiç bilmiyoruz doğum için zorlanır mıyız acaba kiralar falan nasıldır
_Prens_annesi Eylulbaby2 Ben ilk gittiğimde biraz tereddüt etmiştim canım ama beklentimin üstünde çıktı 🙂 yazları ordu evinin bahçesi güzel kışları kayak merkezi
Nur_50 Leylimmmm ipka vermiştik istanbuldayız eşim o zaman sebep eşim hamile yazmıştı 🤣o zaman ben hamile değildim git başka sebep bul diye kızmıştım oysa gerçekten hamileyim.😃
Sultanbn Eylulbaby2 bizde bir yıl daha kalacaz seneye gideriz galiba gerçi sürekli yönetmelik değişiyor ne olacak bilemiyoruz ki en azından doğumu şu an olduğum ilde yapacam oda bişey
Hilal8716 Betulfurkan19 doğumu orada yapmayı planlıyorum ama özel hastaneler hakkında bilginiz var mı
Papatyagbsn Gozdenur1334 merkez olarak çok güzel ve rahat bir yer canım ilçe olarak erganiye çıkarsa cok şanslı sayılırsınız buraya gelen aglayarak geliyor ağlayarak gidiyo
Dilek666 Papatyasee Urfa da yaşıyorum Karaköprü ilçesine gelecekseniz önerebileceğim doktor var ama diğer ilçeler için bişey diyemem sormak istedikleriniz olursa yardımcı olurum
Papatyasee Nevşehir’deydik ipka kabul edilmedi hamiş olduğum halde hakkımızda hayırlısı yeni yer Urfa 🐥
mguness44 Papatyasee Bizde nevsehirdeydik geçen yıl diyarbakir a geldik hayırlısı olsun hakkinizda cok ağlamıştım gelirken :(
Hatice_k Zereniim bizde seneye Denizli’yi yazmayı düşünüyoruz. Nasıl iş yoğunluğu ve şehir yönünden ?🙂
Papatyagbsn Gozdenur1334 erganiyle Diyarbakır arası 60 km cermikte güzel ama küçük bir yer sosyal hayat için pek uygun degil bence
Zereniim Hatice_k şehir olarak yaşam olarak güzel fakat çalışma şartları kötü ek görevi çok kadrosu çok kötü deprem burda olmuş gibi herşry konteyner da