nazzlkn Hamileliğimin başından beri çekiyorum mide yanmasını🫠 soğuk süt beni 34 haftaya kadar idare etti ama artık kesmiyor şuan tek iyi gelen şey maden suyu
Kaykinadile Benim mide yanmam ıhlamur elma dilimi limon dilimi nane ve küçük parça zencefil kaynatıp bir çay bardağı içerek geçiyor çok şükür
Ilkannelik41 16+2 deyiz ilk günden beri gece mide yanmalarim oluyor hamile reflusu dendi yüksek yastik reflu yastigi bazen fayda ediyor bazen etmiyor alıştım artık
Tenzil aysenurtorunn canım çikolata özellikle mide rahatsızlığı için yenmemesi gereken bı besin,onu azaltirsan miden rahatlicaktir 😊
TuqbaArslan Sultanpolat yanma bende 29 dan sonra başladı şimdi 31+3 um akşam yemekten 1 2 saat sonra bi başlıyor yatana kadar beni mahvediyor 😟
Sultanpolat TuqbaArslan inşallah baslamaz şimdilik ara sıra gelen yanmam var evet ama ilaç kullanmadık çok şükür
K-T aysenurtorunn doktorum mide yanması yaşarsam sabahları aç karnına bir tatlı kaşığı tahin yememi önermişti.
ecg HappyMom Soğuk süt iyi geliyor diye okumuştum bu forumda. Bir iki kez işe yarar gibi oldu ama kesmedi. Doktorum da süt iyi gelmez ki dedi zaten. Mide koruyucu yazdı, aç karnına alıyorum 2 aydır şikayetim neredeyse yokoldu şükür.
Failknr HappyMom ilk gebeliğimde süt ve elma işe yarıyordu bunda su bile midemi yakıyor Renii ile devam
Fuhrer HappyMom acı ya da baharatlı şeyleri kestikten sonra midemin yanması durdu soğan ve sarımsak dahi tuketmiyorum
Bircicekanne aysenurtorunn bana doktorum mide yanması için gaviscon şurup önerdi zorda kalırsam kullanıyorum doktorunuza danışın isterseniz sakız çiğnemek te beni çok rahatlatıyor yemekten sonra mutlaka hareketli olmakta fayda var umarım şikayetleriniz en yakın zamanda rahatlar 🙏🏻
Zehross03 Kızlar biri bana şu mide yanmasını tarif edebilirmiiii benim soluk borum ve göğsüm yanıyor biberli su içmişim gibi sanki ama midemde bişey yok gece yatarken oluyor sürekli değil arada
Suheda_4406resul HappyMom hicbirsey fayda etmiyor 5. Ayımda başladı dogurana kadar çektim her yolu denedim ama sadece o anlık ise yarıyorlar. Ama çocuğu doğurur doğurmaz mide yanması diye birşey kalmadı çok şükür