Aecer babyface_ benim de başından beri 2 hafta öndeydi. Sonra 25. Haftada haftasını yakaladı. Sonra 28de yine 2 hafta öne geçti😃 anlamıyorum ben de ama bence dengeliyorlar kendilerini sanmıyorum erken doğum olacağını. 5 kg çocuk doğuran var vaktinde
Karanfill babyface_ hayır alakası yok onla. Sadece gelişimi önde bebeğinizin bence bilerek korkutuyorlar sizi
Bebegimmmm12345 babyface_ hayır herşey yolunda bir sıkıntı yok dedi. Bundan sonra haftada bir görüşeceğiz. 34.hagtaya girdik bugün
babyface_ Sgkrkmz ben kabul etmedim biliyordum zaten çıkacağını evde kendim olcuyorum bende sağlıkla gelsinler inşallah ♡
babyface_ Aecer Ay inşallah bizde gününde dogururUz kuvöze falan gerek kalmadan kucağımiza alırız teşekkür ederim ♡
eelifersooy Normalde 37+4 üm ama iki hafta ileriden gidiyor bebiş hiç bir problem yok erken gelmesiyle alakalı
babyface_ eelifersooy çok teşekkür ederim inanın içime su serpildi sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun♡
Yaseee01 Bana da 2 hafta önde dedi doktor bugün gittim 30. Haftamdayim şuan bebek 32 haftalik gorunuyor kilosu fazla böyle giderse normal doğum sıkıntı olur ama onun dışında bir sıkıntı olmaz dedi
babyface_ Yaseee01 Ay çok teşekkür ederim içim rahatladı sizden duydukça , kafaya takmistim bende erken gelir diye