Nonim Kızlar selam 35+1 olduk Esenyurt reyap hastanesi‘ne gidiyorum gönül hanıma .ya normalde soru sormuyorum çünkü burada gerçekten insanlar birbirine yardımcı oluyorlar çoğu şeyi bu forumda öğrendim doktorların ağzından cımbızlı laf alıyorsun bu sefer beni çok sinirlendirdi mıy mıy şekilde cevap veriyor son haftalarımdayım ilk gebeliğim içim rahat değil ilk defa Nst çekildim onu bile 15 dk yapmışlar kısaymış sanırım .Ben birşey sormadan cevap vermiyor sorduğumda da sinirleniyor resmen . Bir de saçma sorular da sormuyorum yani moralim bozuk değiştirmeyi düşünüyorum yardım :(((
Kubukargl Nonim reyapta bahar hoca var kendisi biraz ketum yapıya sahip ama sorduğunuz soruları detaylı anlatıyor mizacına takılmayın sert bi yapısı var ama anne şefkatiyle yaklaşıyor şansınızı bi deneyin isterseniz
Oglusum5357 Nonim bende reyapta doğum yaptım 2019 da ama o zaman Mehmet alıcık vardı aşırı memnundum orda olsam yıne ona gıderdım. Ama sonrasında kendısı özel klinik açtı
yeni_anneadayi Nonim ablam gönül hanımda sezeryan olmuştu doğumdan memnun kalmıştı ama sezeryan yanlısı bi doktor bana tavsiye edince 27. Haftamda gittim açıkçası pek samimi bulamadım soğuk bi tip mıymıntılık da var 🙈😂 o yüzden bi daha ona gitmedim açıkçası ablama da şaşırdım nasıl memnun kaldın diye o ben samimiyet aramadım dedi ikinci çocuk olunca salmıştı galiba
saitkereminannesi02 Nonim Medihaus Tıp merkezi Kamer bey derim çok sakin ilgili bir doktor eli hafif ayrıca ☺️ hastanenin fiyatı da çevreye göre uygun temiz bir hastane
Kubukargl Nonim ben bahar hocaya gözüm kapalı gittim ilk zamanlarım sürekli kanamalı falan geçti bir kere olsun endişeye sürüklemedi bide nereidia hanım var ondanda memnun olan çoktu geçmişten bakabilirsiniz isterseniz
babyasyanil Bende nereida hanım takipliyim. İlk başta çok sinirli gibi gözüksede cok tatlı biri. Her soruma cevap verir. Odadan cıkmadan ne istiyorsan sor çekinme der, mesajlarıma güzellikle cevap verir cok memnunum
Ayazmom_ Oglusum5357 ay evet kesinlikle katiliyorum ablam dahil bir cok tanıdık ona gidiyordu yegenimi flaan o dogurttu amaaa benim sansima hastaneden gitmis cok üzüldüm:(( klinigi de asiri pahalı
Devaamine Ben 16 haftalık hamileyim reyapa gittim ilk memnun kalmadım şimdi medihause gidiyorum kamer hocaya çok memnunum hem dışarıya göre fiyatları uygun hemde sağolsun insanda soru işareti bırakmıyor
saitkereminannesi02 Devaamine Canımmm doktorum 2020 yılında tanıştım kendisiyle sezaryen oldum yine ona gidiyorum
Ayazmom_ Devaamine fiyatlar uygun mu? 30 bine yakin dogum ücreti diye duydum bir tandigim gidiyordu bunu ogrenince hastane degistirmek istedi 😂
Nonim iclaaall13 haftaya kontrolüm var olmadı neredia hanımı deneyeceğim acilde denk gelmiştim bir kere
yeni_anneadayi Nonim daha sonra Sultangazi hastanesine gittim burdan birinin tavsiyesi ile gül hanıma kaıdn biraz hızlı ama güler yüzlüydü hastane çok kötüydü o reyap hastanesinin konforu asla yoktu doktor için devam ettim sonra o arkadaş doğum yaptı ve ne doktordan ne de hastaneden memnun kalmadığını söyledi son dakika doktor değiştirdim şuan güneşli erdem hastanesine gidiyorum 39 haftalığım orda doğumum olacak inşallah
Melis688 Ayazmom_ ben sezeryan fiyatı sordum ili hafta önce 12 bin dediler benim doğum temmuzda ama sanırım tekrar zam gelecek 😬😬