minikmucizeemaak Asl-Ert1 13+2 yix hala devam. Arkadaşım 7 aylık daha devam 😂 Ama bizim folik asitte vitaminler balık yağı vs var ondan mı devam ettiriyor bilmiyorum
dilanklnc1717 Asl-Ert1 ben ilk üç ay kullandım Ama sonradan başka özel hastaneye gittim oradaki doktor Birdaha folik asit kullanmayın dedi bebeğin Down sendromlu olma ihtimali yüksek oluyo ve bi daha hamile kalırsam kullanmam
Cimcat Asl-Ert1 ocean mummy kullanıyorum doğum yapana kadar kullanacağım yüksek ihtimalle multivitamin olduğu için
Asl-Ert1 dilanklnc1717 fazla kullanımın bende down sendromu riskini arttırdığını duydum 3. Ayıma girdim bakalım ne zaman kesecek benim doktorum
16321 dilanklnc1717 ama down senduromu kromozomla alakalı diye biliyorum. Zaten döllenmeden sonra kromozom bellidir bunu ilaç değiştirebilir mi ki?
mbetuly dilanklnc1717 ben 5 haftalik hamile oldugumu yeni öğrendim beta degerim 2152 doktor folik asit kullanmami soyledi ama henuz başlamadım bile kullanmasam zarari olur mu ne ise yariyor ki
dilanklnc1717 Asl-Ert1 zaten üç ay kullanılıyor yanı 12. Haftaya kadar ondan sonra vitamin ilaçları verimi yüksek ihtimalle sağlıkla gelsinler inşallah
Mesure 16321 yani oluşmuş bebeğin kromozom sayısını nasıl değiştirsin bi tane vitamin anlamlandıramadım
Mesure 16321 yahu asıl down sendoromu riskini önlüyor gereksiz fazla tüketimi de fetal büyümede bozulma astım ve otizm gibi çocukluk hastalıkları riski taşıyormuş
Cimcat mbetuly mbetuly hayır tabiki !! Doktorunuzun söylediğini yapın ve şehir efsanelerinede inanmayın tavsiyem araştırın . Sağlıklı gebelik dilerim 🌼
Simge_celen_ozyildiz_ Asl-Ert1 13+6 gibi bıraktım elindekini bitirince kullanma demişti anca bitmişti 😊