Begumahsn Hafta bitmek üzere ama mide bulantılarım hala geçmedi 😞 sizde durumlar nasıl? ne yapıyorsunuz mide bulantınız için? ben sürekli yatmak istiyorum
01180322 Begumahsn tek teselli bulantı sağlıklı gebelik habercisi diyorlar , o uyku isteği çok kötü sanki tüm dünyanın işini ben yapmisim gibi kolum kalkmiyor
Begumahsn Yazmelegi_ Tam 12 de mi geçti bir anda banada Dr 3 aydan sonra geçer dedi ama 11 oldu hala aynıyım korktum böyle mi devam edecek diye
Begumahsn 01180322 İnanır mıısn yemeği toplamak bile eziyet hiç bir şey kaldırmak yapmak istemiyorum hayat enerjim çekilmiş gibi
Yazmelegi_ Begumahsn tam 12 de yok denecek kadar bitti şuan 30+6 dayım 12 den beri sıkıntım yok sukur ilk 3 ay annem baktı sagolsun
01180322 Begumahsn inanırım eşim şimdi ise gitti gitmeden öncede yemek yedi mutfağı toparlanan gerek bnm kalkack halim yok 😅rabbim yardimcimiz olsun
Yasminnnnn 18 haftalık hamileyim ve mide bulantım devam ediyor ilk baslardan tuzlu kraker yerdim artık bir süreden sonra o bile ise yaramadı ne yazık ki prilam kullanıyorum biraz o rahatlatıyor
Begumahsn 01180322 Umarım çabuk toplarız bu halimden ben bile sıkılıyorum boş boş yatmak istiyorum sadece
01180322 Begumahsn amin amin , herşeyde bize bakiyo sonuçta ev iş yemek bn okulu devam ettiriyom sağlıkla alalım kucaklarimiza