myangelson cahilelafanlatamazsinyorulmaa bu mavilerini kullandım bende yalancı pozitif çıkmadı hiç beyaz olandan çıktı geçen bende de
Berraeva cahilelafanlatamazsinyorulmaa Spiral artı prez kullanıyoruz daha hamile kalmisssam da bana yazıklar olsun 🙊
Meli-sa Berraeva bende 3 yıl sipiralle korundum hiç bişey olmadı korkmayın daha yeni çıkarttım inşallah hamile kalırım
myangelson cahilelafanlatamazsinyorulmaa bizim de eczanede önceden hep buydu şimdi ötekiler var ve başka marka satmiyorlar bir de erken gebelik var prodoctor
Berraeva cahilelafanlatamazsinyorulmaa Öyle tabi ki asla isyan değil sadece korunma işini sağlama aldığımı düşünüyorum o yüzden büyük supriz olur. Yoksa Allahtan gelen baş göz üstüne bu dünyada nasibi varsa geliyo bir sekilde
cahilelafanlatamazsinyorulmaa myangelson test yapmayı düşünmüyorum artık olmayacağını biliyorum boşuna umutlanıyorum 😶
myangelson cahilelafanlatamazsinyorulmaa oluruna bırakmak lazım bazen kafaya takmadan öylece salivermek 😅
Berraeva Meli-sa Hiç bir fikrim yok inanin. Ben ilk hamileligimde başka testti o şekilde hamile olduğumu öğrenmistim saniyeler içinde bu şekilde aradan zaman geçince çizgi görünce tedirgin oldum
Berraeva Meli-sa Benim de 40 im ciktigindan beri var ama çıkartmayı düşünüyorum çok fazla kansızlık yaptı ben de başka bir korunma yöntemi daha bulup en kısa sürede cikarticam
myangelson Sibelsibos kıpkırmızı çıksa da inanmam ona artık 😂 laboquick candır ya daha önce hep onunla yaptım hiç bekleyince bile kuruma çizgisi vermedi. Hamileyken pozitif gördüm sadece o yüzden internetten çoklu olarak Alcam onu 😅
Miracleee Berraeva artı med geçen ay 2 dk da pozitif çıkardi bende koştur koştur sağlık ocağına gittim çok heyecanlandım çünkü iki senedir bunu bekliyorum. Ama sonuç koca bir negatif. Bir daha mı tövbe arti-med alamam 😭
Sibelsibos cahilelafanlatamazsinyorulmaa benimkiler geniş beyaz olanında ama rtı Med bunlarda bana daha önce yanlış pozitif verdi aşkım ben artı med e karşıyım artk beni mahf ettiler zalımlar 🤣🤣🤣
Sodasever @Berraeva o markayı bende kullandım negatif çıktı sonra kan da pozitif verdi doğruluk payı yok gbi
Sibelsibos Berraeva öyle bende dikkat etmezdim bu marka beni çok yanıltınca öğrendim artk 1 metre öteden tanıyorum valla artk bu testleri 😄