Ademinee Kızlar detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu almayı düşünüyorum da hangi bölümde çekiliyor beni bilgilendirir mısınız nasıl oluyor
Omrebedel Ademinee merhaba canm adiyamada yasiyosn sanrm ayrintili ultrason yapicamda ben acaba siz nerde yaptnz bana biraz ayrintili ultrason hakkinda bilgi verirmsnz lutfen
bebegimvben Hastanelerin radyoloji doktorları yada perinatoji doktorları detaylı ultrasyon yapıyor. Özel klinikler yani görüntüleme tıp merkezleride yapıyor. Sen hangi şehirdesin. ?
bebegimvben Ademinee canım adıyamını bilmiyorum ama ist olsaydı şuralarda var oralara git derdim 😕 doktoruna danış ozaman o seni yönlendirir. Yada internetten bak sizin oralarda nerelerde var die.
Tazeannevebebegi bebegimvben bana önerebilirsn canım en uygun ve makul olanını özel hastanelere falan yanaşılmıyo ateş pahası
Ademinee Omrebedel devlet hastanesine gittim orda doktor istiyor zaten detaylı ultrason, randevu veriyor orda çektırıyorsunuz hemen
Omrebedel Ademinee herhamgi bi ucret varmi birde hangi doltora gittniz detayli ultrason renkli olanmi