1oguzannesi Varmı aranızda kızlar . 29 haftadayım bir türlü kan degerlerim yükselmiyor doktor tavsiye etti ama ciddi yan etkileri olabiliyomuş tedirgin oldum
Pamuk 1oguzannesi Ben hamilelikten önce 6 ayda bir 4 gün yaptırıyordum. Aldığın gün halsizlik oluyor başka bisey olmuyor.Ama kendine geliyorsun.
Sevdaistanbul 1oguzannesi Akdeniz Anemisi taşıyıcıyım benim de kanım pek yükselmiyor demire başladım ama hap olarak
Benvebebegim Medine_yasar05 Pamuk Sevdaistanbul Rsln 1oguzannesi Bende Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım. Kanım düşük. Kan tahlillerinde 9 un altı olanlara doğum sırasında kan veririyormuş ( sezeryanda böyle normal doğumda da geçerli mi bilmiyorum ) 9 un üstüyse verilmeyebiliyprmuş. Doktoruma sordum kan vermeyi düşünmüyorum ama belki serumla demir takviyesi yaparız doğum sonrası dedi. Ağrılı ve yorucu bir süreç mi ? Kan vermekle demir yğkleme arasında ki fark ne ki acaba ? Ve bu arada kan değerlerim yükselsin diye demir hapını doktorum günde 2 kere sabah akçam içmemi söyledi. Faydasını gördüm biraz yükseltti
Neseren Dün yaptırdım ben de tedirgin olmuştum ama keşke daha önce verseymiş. Yan etki olmadı aksine canı fullemiş gibi oldum daha enerjik hissediyorum 😄
Tugraseda 1oguzannesi ben yaptırdm 2 doz. Hiçbi yan etki görmedm gayet güzel yükseldi suan 28 haftalığım hala ek takviye almama gerek yok değerlerm yerinde
semaa_ 1oguzannesi ben hamileyken 2 öncesinde bir kez yaptırdım hiçbir yan etkisi olmadı şuan sa 12 ye yükselmiş şükür
Busranayman Benimde demirim çok düşüktü 36.haftadaydım hatta 7.4 falandı. Damardan demir takviyesi yapıldı iki tüp.bir kaç gün içinde kendime geldim.resmen eziyet çekiyormuşum.