Ebrulianne06 hastaneye yattığımda tam 37 idi sancılarım çıktığı için tranva odasına ladilar direk ama acilmam sadece 1 cm di her 1 saatte bir gelip alttan muane ettiler ilk baktiklarinda canım o kadar acımıyordu ama sürekli kontrol ettikleri icin artık canım çok fazla yanmaya başladı sonra hem açılmam olmadı hemde tansiyonum cikmadığı için beni servise aldılar ordada hala hersey normal gittiği icin dun çıkışımı verdiler. Servisteyken rahattı ama tranva odası dedikleri yerde çok gerildim ilk yattim aksam 6 gibi falan sabah 6 7 ye kadar su yemek hic birsey yedirmediler sabahta bi kactane galeta ve sekerli su gibi bisey getirdiler icemedim midemi bulandirdi sanirim bunu acil sezeryana alabiliriz diye yapiyorlarmis bi risk kalmadiktan sonra bisey yiyebiliyorsun normal dogum yapablarda boyle sıkıntılar olmuyor ama riskli gebelik yasayanlarin sureci biraz zor ilerliyor ilk dogumum bide acikcası çok korkuttu beni suanda evdeyim herhangi birseyim yok ama doğurmaya korktum gercekten en güzeli hic birsey bilmeden doğurmakmış bunu anladım