Hamishanim Bebeğiniz doğduktan sonra hatıralık ne dağıtacaksınız? Ben bir türlü karar veremiyorum güzel bişey de bulamadım sanki
Yazmelegi_ Hamishanim dağıtmycam çünkü saklamiyorlar atıyorlar sadece çikolata yaptırıp gelen olursa onu vermeyi düşünüyorum
MugeGuness Hamishanim Ben böyle anahtarlık yaptırdım. Kapı süsümüz de ahşap boncuklu uygun olsun dedim
handeserdes Hamishanim ben sadece çikolata dağıtıcam. herkesin evi dolu zaten magnetti, ıvır zıvırdı. çok yakınlarımızın zaten hatırası kendine bence :)
Madeinpelin Yazmelegi_ ben de isim yazdırmak bile gereksiz ya unutulup gidiyor az ve öz olsun her şey bence 😅
MugeGuness Hamishanim Kapı süsüm böyle kendim aldım malzemelerini yapıyorum şu an henüz bitmedi. Yaptırmak istedim 800 lira fiyat verdiler. Ben kendim 350 liraya mâl ettim yapıyorum şimdi bakalım inşallah güzel olur 😃
Hamishanim MugeGuness çok pahalıymış gerçekten ama el beceriniz varsa mutlaka yapılır elinize sağlık 🥰
Hamishanim handeserdes doğru söylüyorsunuz da işte heves ettim ben de ilk çocuk yapayım edeyim istiyor insan 😅
handeserdes Hamishanim siz istiyorsanız yapın tabi. ben kimseyi dinlemiyorum. kapı süsü, lohusa geceliği, tacı, şerbeti vs 50 tane detay varmış. istemiyorum hiçbirini yapmayacağım. siz de gönlünüzden ne geçiyorsa içinize sine sine yapın umarım 🙏
Madeinpelin Hamishanim bence gereksiz düğünümüz için o kadar yaptırdık kim saklıyor sanki bebeği hiç saklamıyorlar çikolata yaptır yeterli bence isim yazmak üstüne gereksiz ama tercih sizin. Benim de ilk bebişim olacak düğünüm ders oldu 😅