Zumzugukodummuzzingillatirim myangelson aşkım söyleseydin hallederdim ben. Önce uçları boyayacaksın ilk boyamaysa renk almaya başlayınca dipleri boyayacaksın. Tipler sıcak ilk orası renk alır çünkü.
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim işte buradaki yakın arkadaşım da kuafördü aslında ama benim kahverengi kuaför dilinde küllü kumral saçlarıma dipten girdi verdi coşkuyu 🥲🥲 boyarken de ben yanlış boyadım önce uçlardan başlayacaktım dip boyası değil ki bu dedi o sıra benim surat ifadem “🥴🥴🥴”
defneemom Zumzugukodummuzzingillatirim buluştuğumuzda torununu mıncıklamaktan konuşamıyoruz ki😂 sanki o evlat ben üvey
myangelson Zumzugukodummuzzingillatirim zaten bazı sebeplerden dolayı kendisiyle görüşmüyoruz artık bu boya meselesi değil ama çok kırdı beni o yüzden mesafe koydum aramıza yakın arkadaş sanıyordum ama değilmiş o yüzden eski arkadaş sayiliyor 😅🤷🏻♀️
Zumzugukodummuzzingillatirim Arkadaş yok mu al sana photoshop bu saç yakışır diyen. Bilgisayarın şarjı bozuk sadece acil ihtiyaçlar için kullanıyoruz förörö
Papatyaaaaaa Zumzugukodummuzzingillatirim tabiki de sana yakışmaz iki AVM gezmekle kırk kutlaması kskssk
Zumzugukodummuzzingillatirim Sacmalama_engiinn yok be aşko ben kendimden böyleyim kdlödled şey diyormuşum burun 50 k dudak 25 k çene 80 mfmdmdmdmf
Beggg Zumzugukodummuzzingillatirim ahahahah ikna kabiliyetine ve güzelliğine yenik düşmüş adam aşko 💅 😅
Zumzugukodummuzzingillatirim Beggg iki söylendi bunlar nasıl şampuan diye, ama sustu. Şimdide diyoki nolur şampuan alma ben sana alırım dmdmdmmf
Zumzugukodummuzzingillatirim Beggg banane alacak elidor. Elidor yağlandırıyor saçı. Ben aldım Muddy soktum boriiiyyy dmdödöd