OnlyBaby Kızlar biri sağ 13 mm diğeri sol 11 mm yumurtalarımın, pazartesi tekrar gel bakalım dedi. Ben o zamana kadar büyütmek için ikisinide ne yapabilirim?? Bide iki yumurta aynı anda büyür çatlarsa ikiz ihtimali oluyor mu?
Miracleee OnlyBaby büyütmek için zaten klomene devam ettirir doktor. Bende öyle yaptı hatta günde 3 kez kullan demisti. Evet çoğul gebelik ihtimali oluyor. Hayırlısı olsun.
eylulmihrasmom OnlyBaby soğan suyu içmeyin bence söktürür o adet gibi bu dönemde avokado ceviz yiyin bunlar büyütmeye yardımcı olur. büyüdükten sonra da havuç yiyin o da çatlamaya yardımcı oluyor
Miracleee OnlyBaby 4 gunum kaldı adete canım bekliyorum bakalım inşallah gebelik olmuştur. Heyecanlıyım ☺️
Miracleee OnlyBaby sırtım belim ağrıyor. Kasiklarimda sanci var. Birde beyaz akinti. Hayırlısı bakalım
OnlyBaby asya2425 sol 10 mm sağ 13 mm dedi biraz daha büyüsün pazartesi bakıcam dedi 18-20 mm arasında çatlama iğnesi vuruyormuş
OnlyBaby Kızlar inşallah hamile kalırım bu ay ya öyle testlerle kafayı bozmadımda istiyorum yani olumsuzda tutmadım içimi yani klomene yeni başlayınca kafadan 3 deneme hakkı tanıdım kendime😂😂😂 ama yinede insan heves ediyor
Miracleee OnlyBaby deneme hakkı iyiymis hiç aklıma gelmemişti. Ben ilk kullanımda olacak diye sartlamisim kendimi 🥺
OnlyBaby Miracleee ben üzülmemek adına çok şey yapmadım ya baktım 4. De olan da varmış tüp bebeğe kadar yolu var yani artık napalım ölüm yok ya ucunda ama kıpır kıpır olmuyo değil içim yaniii 😂😂🤩🤩🤩 üzülme sakın canımm olucak illa bigün yani