Sibelunalhasan Merhabalar. Muhtemelen çarşamba günü doktorum suni sancıyla doğumu başlatacak.. Öncesinde tahlil tetkik vs bişey yapılıyor mu? Yatış yapıldıktan sonra ya da ne gibi işlemler yapılıyor. Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim😊
Beyabann38 Sibelunalhasan yatışını yapıyolar serum takıyolar işte :) suni sancıyı nasıl vercekler bilmiyorum bana serumla vermislerdi başkada bişe yok. Yatarak sancı ve açılma bekliyosun sana tavsiyem ama yatma sürekli ayakta ol hareket et çömel kalk açılmanı destekle yani :) Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin
YaseminBatrk Sibelunalhasan bu arada Allah yardımcınız olsun korkms sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini insallah
Tlyyyyy Sibelunalhasan merhaba 🙂 öncelikle hayırlısıyla sağ salim alırsın inşallah bebişini kucağına. Ben suni sancı almamıştım ama alanlar vardı onları gözlemledim ve de kendi açılmam için hareket etmek çok önemli onu anladım. Stres yapıp yatma yani olabildiğince sakin ve hareketli olmalısın sonrası çok hızlı ilerliyor. Şöyle anlatayım birisi vardı ilk doğumumda ebeler yataktan kaldıramıyordu hiç hareket etmiyordu 2 gündür açılması olmamıştı bekliyordu öyle sonra sonra baktı olmuyor yürüyüş yapamaya başladı ve 3-5 saate doğum yaptı
Sibelunalhasan Korku, heyecan, merak hepsini yaşıyorum. Acilmam ve yumusamam yoktu pazartesi. Kaç saat çektiniz sanci. Pazartesi kontrol sonrasında çarşamba inşallah oğlusa kavuscam bnde.. amin teşekkür ederim..
YaseminBatrk Sibelunalhasan kişiden kişiye değişir. Hem damardan hemde alttan iksi türlü suni sancı tipi var. Ben ilk dogumumu damardan aldım suni tüm gece banamisin demedi sabah fitil versi doktor 3-5 saatte doğurdum hamd olsun. Oğlumu direk suni sancı aldım suyum gelmişti onuda ayni sat aralığında doğurmuştum hadm olsun. Şimdi bakalım.ucucncu bebeğime hamileyim bakalım bu bebeğim.nssil gelecek 38+4 günlüğüz
Beyabann38 Sibelunalhasan sabah 6 da benim yatışım yapılmiştı öglen oldugunda sancım olmaya başladı açılmam olmaya başladı aksam 6 da doguma aldılar sende inş çabuk dogurursun inş
Sibelunalhasan Ben zaten öyle sabit yatıp durabilen ya da oturabilen bir insan değilim. Hareket ederim diye düşünüyorum. Ama bakalım görcez. Hayırlısıyla geleydi bı o gün.
Sibelunalhasan Yorucu ve uzun sürüyor diyor çevremdekiler suni sancıyla. Kişiden kişiye değişir elbet bu durum.