Sezgin Hulyainci ben bu zamana kadar lotus hastanesi imrah ayhana gidiyordun ana kalabalıktan bıktım. Doktor sürekli yoğun. Muayene odasına girmenizle çıkmanı bir oluyor. O yüzden bu sefer metrolife suna hanıma gidicem bakalım. Bir de onu deneyeyim dedim. Bu arada var mı acaba burda suna hanıma giden?
minnakk1 Hulyainci suna hanima gittiniz mi acaba bende yarin detayli icin gidicem ama icim hic raht degil
Hulyainci Ben istanbulda gidiyordum şablıurfada birecik devlet hastanesine gittim 2 defa erkam beye iyiydi ama ırfa merkezde eğitim araştırma hastanesi varmış bu seferde oraya gitmeyi düşünüyorum
minnakk1 Sezgin evet gittim ama ben detayli yapmiyorum dedi bosuna 65 lira para verdik o da bizi şinasi beye yonlendirdi , gittik gayet iyi bakti , hatta bebegin pozisyonundan dolayi kalbini inceyemedi tekrar cagirdi ilgiliydi yani
Sezgin minnakk1 bende o yüzden merak ettim de sordum. Suna hanım kadın doğumcu ayrıntılıya bakmaz diye. Suna hanım nasıl sizce? Doktor değiştirmeyi düşünüyorum da çok yoğun mu
minnakk1 Sezgin imran hanima gidiyordum bende doktor degistiricem suna hanimi begenirsem devam ederim dedi ilgiliydi ama eşim pek isinamadi şuan benimde bi doktorum yok gülnur hanimi dusunuyorum ama yine kararsizim
Sezgin minnakk1 ben gülnuru hiç düşünmüyorum onu tamamen eledim. Doktor bulamam bu gidişle şmran hanımda kalırım gibime geliyo🤔
Minikomom Sezgin neden gulnur hanımı eledınız belli bir sebebi var mı ben de İmran hanımı degişip gulnur a gitmeyi dusunuyodum onumuzdekı ay
Sezgin Minikomom belli bi sebebi yok canım. Yani ikisi de kalbalık sonuçta ikisi de benim aradığım doktor değil. İmran hanımda kalmayı kendim seçtim. Şimdi imran hanımdan da vazgeçtim antebe gideceğim. Kesinlikle kötü doktor falan değiller sonuçta kaç yıl okumuşlar onların mesleki bilgilerini değerlendirmek benim haddime değil. Ben sadece çok kalabalık oldukları için ve ilgisiz kalıyormuşum gibi hissettiğim için tercih etmeyeceğim.