Fatoscum Tanembebek5 önce doktora gitmelisiniz,çok fazla ilerlediyse yatış verebilir kendiniz bunun kararını vermeyin.Çok geçmiş olsun
Havvanur-kocak Tanembebek5 canım benim ilk oğlumda varmı geçmeyen sarılıkdi bı de çok zor emziriyordum meme reddi vardı hem mama verdim hem zorla emzirmeye çalıştım zamanla geçti sen yinede bı doktoruna danış
ayfer0326 Bence doktora sormadan mama vermeyin. Hem mamanın markasını hem de ne kadar verileceğini söyler doktor. Bir an önce doktora gidin sadılık ölçümü yapsınlar o şekilde mama ile takviye yapın derim ben. Çok geçmiş olsun
Tanembebek5 ayfer0326 Fatoscum Havvanur-kocak canım kızlar zaten bebeğim 3 lükken 13. 4 çıktı sarılığı 13.gün gittik 19 a yükselmiş şok oldum saat başı emzirmeme rağmen. 1 gece mavi ışık aldı hastanede 12.9a geriledi. Ama dün yine emziremedim baygın gibi ve sarılığı da geçmiyor çok canım sıkılıyor. Doktora sormadan zaten vermem gidicez şimdi. İnşallah geçer ama mama vermek için geç kalmadık demi?
Havvanur-kocak Tanembebek5 yani daha önce doktora danışıp verseydin daha iyi olabilirdi belki yinede bişey olmaz şimdi doktor duruma göre yönlendirir merak etme 😊
Fatoscum Tanembebek5 doktor mama vermediyse sütünüz de yetiyorsa emzirme aralığı mı çok fazla acaba.Gittiniz mi doktora herşey yolunda inşallah?