Bsr1890 Şeker yüklemesi yaptırdınız mı ? Çevremden çok fazla yorum geliyor yaptır yaptırma diye çok kararsızım
ilknuuruucar_99 Bsr1890 ben salı günü yaptırdım banada dediler yaptırma diye ama kimseyi dinlemedim bebeğimin sağlığı söz konusu olunca yaptırdım. sonuçlarım güzel çıktı çok şükür ilkte zorlandım biraz kalp atışlarım falan hızlandı ama normale döndü bi süre aç kalıyosunuz su dahi içemiyosunuz onun dışında iyiydi. Sizin kararınız tabiki 😇
1998_03 Bsr1890 tabikide yaptırın bende 27. Haftada yaptırdım daha önce hiç belirti olmamasına rağmen gebelik şekeri cıktı. Diyet yapiyorum evde ölçüm yapıyorum. Şuan 39. Haftaya geldik şükür. Doktorlar zararlı olan bir şeyi inanın önermez. Kimseyi dinlemeyip yaptırın.
Visal95 Bsr1890 yaptırın tabi ki doktorun bundan bi cıkaramı var istesin. Gebelik şekeri önemli. 25. Hafta yaptrdım bende tam zamanı o haftalar oluyor geciktirmeyin bence
Bsr1890 Şuan tam 26 haftalık olduk, doktor dün söyledi yarın sağlık ocağında yaptır diye ama bizim sağlık ocağı yapmıyormuş nerde yaptırabilirim peki devlet hastanesinde yapıyorlar mı?
Visal95 Bsr1890 ben saglık ocagında yaptırdım devlette bilmiyorm yapılıyor mu. Cok zor bence devlet tıklım tıklım. Önce boş kan veriyorsununz sonra içip bi saat sonra bi kan daha bi saat sonra bi kez daha. Baska saglık ocagına gitme sansınz var mı acaba onu bi sorun