Mervemsii Kuzlar 40+2 olduk yürürken bacak aram çok ağrıyor kemik ağrısı gibi kasıklarımda baskı var sizce ne zamana olur doğum
runkli0606 Mervemsii ananas hurma yemek merdiven inip çıkmak meryem ana otu suyu içmek squat yapmak süreci hızlandırır. Cinsel ilişkide öyle bunları ayrı ayrı değil ama hepsini yapman lazım. Sıcak duş. Bol hareket.
Ggamzeet Mervemsii doktorun bisey demiyor mu canım eğer kendi sancin olmazsa suni sancı vereceğine dair falan bide nereye gidiyorsun özel mi devlet mi
Mervemsii runkli0606 hepsini yapıyorum meryem ana otu suyu içmek dışında (bilinçsizce kimse yapmasın zehirler) ağrım oluyor ama işerlemiyor ağrı
runkli0606 Mervemsii yok zararlı bir şey değil aksine faydası var daha bir çok şeyede ben onunla gebe kaldım mesela
runkli0606 Mervemsii ayrıca eğer yapıyırsan bunları akışına bırak stres yapma illaki gelecek bebiş ama sık sık kontrole git
Mervemsii Ggamzeet devlete gidiyorum canım 41 haftaya kadar bekleyecek normal doğum için sonrasında olmazsa suni sancı verilecek
mylifemyworld Mervemsii ayy hemde nasıl bide doğduktan sonra nasıl başa cikicaz.Bi tanıdığımızin çocuğuda ikizler gülüyor iki dakika sonra bir bakiyosun ağlıyor diyor😂😂