Mediha99 Anneler alt açma minderimi almalı yoksa tek kullanımlık olan örtülerden mi ve gerekli mi tecrübeli annişleeerrr pliiissss🫠💖💖
runkli0606 Mediha99 tek kullanımlıktır dışarda iyi oluyor ama onun dışında bi süre sonra kullanmayacaksın bile emin ol 🙈
mnli Mediha99 alt açma çok lazım ya gereksiz diyen napıyor bilmiyorum ama bir kaka yapıyorlar ensesine kadar 😂 kaç kere örtüyle zıbınıyla attım ben oğlumda. eski örtü sererim desen de o leke çıkmıyor bir de temizlemekle mi uğraşacaksın bence tek kullanımlık al mutlaka
runkli0606 Mediha99 baby nestte yapabilirsin alt açma minderi evde bulundurabilirsin yada anam babam usulü altına kötü bir örtü serip halledersin ev çok sıkıntılı değil
Ruya_burcu45 Tek kullanımlık aldım ben büyük paketle. Alt açmayı yikamayla ugrasmaktansa bu daha işime geldi. Henüz doğum yapmadım ama, tecrübeli anneler ne der bilmiyorum
runkli0606 runkli0606 eskiden bu kadar tefferuata kim giriyordu benim ilk çocuğum 2001 doğumlu valla şimdiki çoğu şey o kadar gereksiz masrafki insanlar sadece heves edip özendikleri için alıyorlar