yinehamile 2022ayti ilk doğduğunda babasının kopyasıydı büyüdükçe bana benzedi, ama babasını da anımsatıyor.
inscnmya yinehamile içime su serpen yorum😃 nasipse kızımız olacak az önce ultrason görüntüsünde aynı babası oldugunu gördük😃
Aytekin1 2022ayti kız baba oğlan anne tarafına benziyor genelde benim kızım olucak inşallah bana benzer 🤣
Baymehal 2022ayti büyük kızım babsına küçük kızım bana 🥹 klonlamışım resmen evlatlarımı gören herkes ayırmadan söyleyebiliyor. 😂
Sampiyon0618 2022ayti kocamı dogurmusum desem yeridir valla ama ben çok dua ettim kocam bey benden kısa Allahim boyu bize tipi babasına benzesin diye çok dua ettim babası minyon tipli Allah gönlüme göre verdi 🤣 boy maşallah aynı bizim taraf tip baba 🤣🤣
yinehamile inscnmya doğduktan sonra 1 yaşına kadar kaç şekle giriyor, benim kızım 16 aylık ve anneye benzemede karar kıldı 😂
1asel-duru 2022ayti hık demiş halasının burnundan düşmüş benim kız gorumcenin kızlarıyla çok benziyor sarışınlığı falan ama gel gelelim huyları hep benim çocukluk huylarım şimdi oğlan bekliyorum bakalım kime benziyor 😁
Kukulikukuli12 2022ayti 1.5 yasına kadar komple babaydı hareketleri eli yüzü herşeyi tam bir kopya. 1.5 yaştan sonra 15. 16.aydan sonra ban benzemeye başaldı kzıım. 🤭😄 Şimdi 20 aylık.